Bijzondere olieverf

Selecteer Productcategorie

Cobra watervermengbare olieverf Cobra watervermengbare olieverf 

Cobra olieverf is een professionele watervermengbare olieverf. Alle kleuren hebben de hoogste graad van lichtechtheid. Met Cobra kunt u alle gangbare olieverftechnieken, zoals alla prima, glacerend of in lagen schilderen, doen. Het grote verschil met gewone olieverf is dat u zonder schadelijke oplosmiddelen werkt en alleen met geurloze middelen of water aan de slag kan.

Cobra Study watervermengbare olieverf Cobra Study watervermengbare olieverf 

Cobra Study is een watervermengbare olieverf van hoge studiekwaliteit. Met Cobra Study kunt u dezelfde resultaten bereiken als met gewone, traditionele olieverf maar dan zonder schadelijke oplosmiddelen te gebruiken (dus er is geen terpentijn of terpentine meer nodig). Door toevoeging van een flinke hoeveelheid water kunt u zelfs aquareleffecten maken. Cobra Study heeft een uitstekende kleurkracht en is gemaakt van hoogwaardige pigmenten waardoor alle kleuren lichtechtheid zijn. Penselen en handen zijn eenvoudig schoon te krijgen met water en zeep. Het verschil tussen Cobra en Cobra Study zit vooral in de hoeveelheid pigment die gebruikt wordt; deze is minder bij Cobra Study om de kosten laag te houden. Hierdoor heeft Cobra study een zeer aangename prijs zodat student Ún professionele kunstenaar optimaal kunnen profiteren van deze verf.

Gamblin Fast Matte 37 ml sneldrogende olieverf Gamblin Fast Matte 37 ml sneldrogende olieverf 

Gamblin Fast Matte is een olieverf die alkydhars bevat en daardoor als voordeel heeft dat hij sneller droogt dan traditionele olieverf die alleen lijnolie bevat. Elke kleur in het Fast Matte palet droogt mat op en is ideaal voor het maken van onderschilderingen. Het palet bevat 8 kleuren.

Griffin alkydverf sneldrogende olieverf Griffin alkydverf sneldrogende olieverf 

Griffin heeft alkyd als bindmiddel waardoor deze verf sneller droogt dan gewone olieverf. Het kan echter met dezelfde middelen verwerkt worden zoals terpentine en olieverfmedium.

Artisan watermengbare olieverf Artisan watermengbare olieverf 

Bent u de terpentinedampen in uw huis ook zo zat of heeft u Artisan olieverf al ontdekt! Artisan is een echte olieverf maar wel een die met water verdund kan worden ,in plaats van met terpentijn of terpentine. Verder gedraagt de verf zich wel hetzelfde als olieverf dus langzaamdrogend en voor verdere lagen is het gebruik van mediums aan te raden. Deze speciale bijbehorende mediums en vernissen van Artisan zijn ook waterverdunbaar. Hiervoor geldt altijd: goed schudden en goed door de verf heen mengen en alleen als het nodig is water toevoegen. Teveel water zorgt voor schrale plekken.De verf zelf is geurarm en de penselen kunnen na gebruik met water worden schoongemaakt.Verkrijgbaar in een 200 ml tube dus een goed alternatief als u allergisch bent voor de oplosmiddelen. Vraag om de folder in de winkel voor een totaal kleuroverzicht en aanvullende informatie.

Goldfinger - goudverf Goldfinger - goudverf 

Goldfinger is een metaalpasta die gebruikt wordt om een professionele eindlaag aan te brengen zonder metaaldeeltjes of vegen achter te laten. Ideaal voor schilderijlijsten, restauratiewerk, gips, hout, klei of papier. Het kan worden aangebracht met de vinger of een zachte doek. Bij een te gladde ondergrond, eerst de ondergrond even opschuren.In het geval dat er delen met de kwast moeten worden aangebracht is Goldfinger te verdunnen met terpentine of terpentijn. Na een dag drogen is het mogelijk om meer glans te krijgen door het oppervlak op te wrijven (doe dit met een zachte doek maar houd er rekening mee dat er altijd wat op de doek kan achterblijven).

Cobra sets Cobra sets 

Watervermengbare olieverf in een set zodat u meteen lekker aan de slag kunt! U kunt kiezen uit een kleine startsets, middelgrote sets en een Schilderskist.

Griffin alkydset Griffin alkydset 

Griffin heeft alkyd als bindmiddel waardoor deze verf sneller droogt dan gewone olieverf. Deze verf kan echter met dezelfde olieverfmiddelen verwerkt worden zoals terpentine en olieverfmedium. Setje met 6 tubes van 37ml.

Telefoon HOTLINE 020 - 658 2222; Maandag tot vrijdag 9.00 - 17.00 uur  |  Aanmelden Nieuwsbrief   |  Catalogus   |  Stock Images

Home


Catalogus


Veelgestelde vragen


Over ons


Klantenservice