Catalogus:
Categorieën

Gieten en cellen maken

Overal is men aan de gang met acrylverf en pouring mediums om giettechniek uit te voeren. De resultaten zijn altijd anders en erg mooi! Tri-Art breidt uw mogelijkheden nog verder uit met Liquid Glass. Dit is een uiterst vloeibare verf waarmee u direct aan de gang kunt, zonder pouring medium toe te voegen.

Dit maakt het pouren voor u extra gemakkelijk want u hoeft niet eerst allerlei mengsels te maken voordat het gieten kan beginnen. Daarnaast zijn de mogelijkheden met giettechnieken nu eindeloos. Helemaal als u er een cell flow medium aan toevoegt en daarmee de meest bijzondere cellen en flows creëert!

Liquid Glass is beschikbaar in geel, rood, blauw, bruin, zwart en wit. De kleuren zijn uiteraard met elkaar te mengen voor oneindige kleurcombinaties. Deze kant-en-klare gietverf zorgt ervoor dat u de hoogste kleurintensiteit behoudt en een optimale flow heeft. Alles droogt op tot een glasheldere, harde, glanzende laag. 

Voor een nog hogere flow kunt u een extra pouring medium toevoegen. We raden aan om stevige, niet buigzame ondergronden te gebruiken zoals houten panelen. Handige hulpmiddelen zijn rietjes (om in de verf te blazen), een paletmes (om de verf te verplaatsen en patronen te maken) of satéstokjes.

Tip: Tijdens het gieten gaat er veel verf over de rand, gebruik daarom bescherming voor vloer en meubels. Handig is het Tri-Art Non Stick Palette. Leg deze onder je werk en wanneer de verf eenmaal droog is, kunt u die er gemakkelijk afhalen. Zo heeft u ook nog extra materiaal dat weer in een ander werk gebruikt kan worden zoals acrylschilderijen of gietprojecten. Dit is milieubewust en zuinig in gebruik.

Met Liquid Glass, Pouring en Cell Flow Medium van Tri-Art voegt u een extra dimensie toe aan uw giettechnieken, veel plezier!