Catalogus:

AMPERSAND PASTELBOARD 3MM 24x 30CM


Art. nr.: 0000114902

€ 12,45
Incl. BTW p/st.
Aantal:


VoorradigAMPERSAND PASTELBOARD 3MM 24x 30CM

Pastelondergrond op een paneel zodat u niet hoeft in te lijsten, met een zandachtige structuur zodat de kleuren extra goed pakken!

Hoge kwaliteit pastelondergrond die u ook kunt gebruiken voor kleurpotlood.

Pastelbord is een hoge kwaliteit ondergrond voor pastel, gesealed op een stevige MDFplaat. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over inlijsten en problemen met pastel tegen glas aan, maar kunt u uw tekening direct ophangen. Het oppervlakte heeft een licht korrelige/zandachtige structuur (vergelijkbaar met bv. pastelcard van sennelier) zodat het extra goed kleuren opneemt en pakt. De coating is PH-neutraal en vergeelt niet.

Hoewel u het in eerste instantie misschien niet zou verwachten is pastelbord ook leuk om uit te proberen met acryl. Door het oppervlakte nat te maken en door de structuur kunt u de verf langer nat houden. Dit pastelbord is ook goed te gebruiken in combinatie met houtskool, contékrijt, waterverf of inkt.

Eigenschappen:

  • Formaat: 24 x 30 cm
  • Kleur: Grijs
  • Kern van stevige en duurzame MDF
  • Gemaakt voor pastel, ook geschikt voor vele andere media
  • Uniek korrelig oppervlak die de pastel extra goed 'oppakt'
  • Behoeft geen inlijsting (+passe partout), dus beter voor het behoud van uw tekening

Wilt u werken met een ondergrond die speciaal ontworpen is voor pastel, de kleuren extra goed oppakt, goed blendt en die geen inlijsting behoeft? Probeer dan nu pastelbord van Ampersand!Art. nr.: 0000114902
Merk Ampersand
EAN 707310512437
Kleuren Grijs
Maat 24,0 x 30,0 cm
Dikte 3,0 mm
Paneel/Board Pastelboard

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.