Catalogus:

CARAN D'ACHE NEOCOLOR II AQUARELKRIJT 84 STUKS


Art. nr.: 0000318859

€ 165,17
Incl. BTW p/st.
Aantal:


Online op voorraadCARAN D'ACHE NEOCOLOR II AQUARELKRIJT 84 STUKS

Dekkende waskrijt die te vermengen is met water. 

Het meest ondergewaardeerde aquarelgereedschap! 

De neocolor II is eenfantastische toevoeging voor iedere aquarelartiest. Het combineert de voordlen van tekenen met aquarel en is fantastisch om zonder moeite, struggles met reactivatie en modderige kleuren in meerdere lagen te werken. Omdat het dekkend is, is het ook uitstekend om te gebruiken om delen op te lichten. Zoals de witte Neocolor II een fijne aanvulling op witte gouache of dekverf, wat nu vaak gebruikt wordt icm. aquarel. Ook de donkere kleuren zijn prachtig en bieden een goede mogelijkheid om fijne details toe te voegen. 

Ook opzichzelfstaand of icm. andere media is dit een ontzettend fijn product. Het is lost makkelijk op met water en zorgt daarmee voor het authentieke aquareleffect.

Maar liefst 114 van de 126 kleuren hebben een maximale lichtechtheid. Je hoeft je dus ook geen zorgen te maken over of het gebruik van de Neocolor de levensduur van je tekening aanpast. Wij raden iedere kunstenaar aan om de Neocolor II op zijn minst te proberen. Al enthousiast? Dan bieden we het aan in prachtige luxe sets. Zowel in blik als in houten kist. 

Eigenschappen

  • Dekkende watervermengbare waskrijt. 
  • Perfect als extra laag op je aquarelschilderij om extra diepte te creëeren, bv. met dekkende lichte kleuren. 
  • Bijna alle kleuren scoren zeer goed tot excellent op lichtvastheid. 
  • Te slijpen met een gewone puntenslijper (let wel, je mesjes zullen extra snel slijten door te vettigheid. Het is dus aan te raden deze of goed schoon te maken, of de mesjes regelmatig te vervangen, of een mechanisme te gebruiken zonder mesjes zoals de meeste tafelpuntenslijpers.)
  • Los verkrijgbaar, én in prachtige sets.
  • Boterzacht en heerlijk om te blenden. Zowel droog als nat. 

Wil jij aan de slag met wateroplosbaar krijt en de oneindige mogelijkheden ontdekken? Bestel dan nu de caran d'ache Neocolor II.

 


Art. nr.: 0000318859
Merk Caran d'Ache
EAN 7610186243844
Hoeveelheid Set à 84 stuks

Art. nr.: 0000318859
Merk Caran d'Ache
EAN 7610186243844
Hoeveelheid Set à 84 stuks


Vaak samen gekocht