Catalogus:

CARAN D'ACHE SUPRACOLOR AQUARELPOTLODEN KIST 80 STUKS


Art. nr.: 0000318983

€ 261,95
Incl. BTW p/st.
Aantal:


Online op voorraadCARAN D'ACHE SUPRACOLOR AQUARELPOTLODEN KIST 80 STUKS

Het premium aquarelpotlood in een groot kleurassortiment, dat zich onderscheidt door uitstekende zachtheid.

De rolls royce onder de aquarelpotloden. Gekenmerkt door extreme zachtheid, eenvoudig te blenden, en uitstekende watervermengbaarheid.

Wie denkt aan hoge kwaliteit potloden, denk waarschijnlijk aan caran d'ache. Caran d'ache is één van de meest premium fabrikanten van kleurpotloden. Hoewel zij niet goedkoop zijn, kenmerken zij zich wel door een uitstekende kwaliteit. Ook met de supracolor soft aquarelpotloden hebben zij weer een superieur potlood op de markt gebracht!

Deze aquarelpotloden kenmerken zich, zoals de naam al doet vermoeden, vooral door hun grote zachtheid en sterke pigmentafgifte. Hiermee zijn ze ook droog een feestje om te gebruiken. Door deze zachtheid hebben ze ook uitstekende blend-eigenschappen. Hiermee onderscheiden ze zich van bv. andere top-aquarelpotloden zoals de Albrecht Durer van Faber Castell (die weer perfect zijn als je op zoek bent naar een ietsje harder en minder dekkend potlood). De kern van 3.8 mm is aan de dunnere kant, maar sterk genoeg om niet te brokkelen. Hierdoor is een scherpe punt makkelijk te verkrijgen en kun je gemakkelijk details aanbrengen. De watervermengbaarheid is onovertroffen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de potloodstrepen nog zichtbaar zijn

Een kleine overweging bij het uitzoeken van jouw perfecte aquarelpotlodenset is dat niet een hele kleine selectie aan kleuren in het supracolor assortiment geen maximale lichtechtheids-beoordeling heeft.

Eigenschappen:

  • Professioneel aquarelpotlood met uitstekende eigenschappen.
  • Kern van 3.8 mm voor uitstekende details.
  • Onovertroffen watervermengbaarheid!
  • Zeer hoge pigmentafgifte.
  • Het zachtste aquarelpotlood op de markt. Extra veel kleurafgifte en goed te blenden.
  • Ook zeer goed te gebruiken voor de potloodkunstenaar die voornamelijk droog werkt.
  • Ook los verkrijgbaar. Handig om je set aan te vullen mocht een kleur opgaan.
  • Sets verkrijgbaar in metalen blikken en prachtige houten kisten.

Ben jij op zoek naar een boterzacht aquarelpotlood, dat alle andere aquarelpotloden overtreft? En dat geroemd wordt door vele professionele kunstenaars? Bestel dan nu de supracolor aquarelpotloden van Caran d'ache.


Art. nr.: 0000318983
Merk Caran d'Ache
EAN 7610186044809
Hoeveelheid Set à 80 stuks
Kleuren Multi

Art. nr.: 0000318983
Merk Caran d'Ache
EAN 7610186044809
Hoeveelheid Set à 80 stuks
Kleuren Multi