Catalogus:

COBRA ARTIST OLIEVERF 40ML S1 701 IVOORZWART


Art. nr.: 0470906701

€ 7,78
€ 6,61
Incl. BTW p/st.
Aantal:


Online op voorraadCOBRA ARTIST OLIEVERF 40ML S1 701 IVOORZWART

Topkwaliteit watervermengbare olieverf

Met de hoogste graad lichtechtheid !

Cobra Artist is de toplijn van Royal Talens als het gaat om watervermengbare olieverven. Deze verf wordt uitsluitend met de hoogste kwaliteit pigment gemaakt. De lichtechtheid is getest op de hoogste graad (+++) wat betekent dat deze verf onder museumomstandigheden minimaal 100 jaar onveranderd blijft.

U heeft dus een superieure kwaliteit olieverf, maar zonder dat u verplichte agressieve oplosmiddelen hoeft te gebruiken zoals terpentine of terpentijn. Hoewel deze verf uitstekend te gebruiken is icm. traditionele mediums, olieverf en oplosmiddelen is deze verf ook simpelweg te verdunnen met water. Het schoonmaken van kwasten (of je handen) is op deze manier een fluitje van een cent.

Wateroplosbare olieverf wordt tegenwoordig veel gebruikt en is perfect voor wie voorzichtig wil zijn met agressieve middelen, die veel in het openbaar werkt (bv. kunstacademie), of voor wie simpelweg allergisch is voor traditionele oplosmiddelen.

Verkrijgbaar in 70 prachtige kleuren, waarvan 32 gebaseerd zijn op een enkel puur pigment.

Eigenschappen:

  • Watervermengbare olieverf van de hoogste kwaliteit
  • Ook te gebruiken icm. gewone olieverf, u hoeft dus niet uw dierbare verzameling weg te doen om te beginnen met watervermengbare olieverf!
  • Watervermengbare olieverf kun je zelfs mengen met traditionele olieverf. Wanneer er max. 30% traditonele olieverf wordt toegevoegd blijft de verf zijn watervermengbare eigenschappen houden.
  • Cobra maakt gebruik van een plantaardige emulgator (hetgeen waardoor je het met water kunt mengen). andere watervermengbare olieverfen (bijvoorbeeld Winsor & Newton Artisan). 
  • Zeer goed te combineren met de speciale mediums van Cobra.

Wil jij aan de slag met olieverf, maar liever niet met terpentine of agressieve middelen? Bestel dan nu Cobra Artist olieverf!


Art. nr.: 0470906701
Merk Cobra
EAN 8712079312640
Inhoud 40ML
Serie 1
Kleuren Zwart
Hoeveelheid per tube
Dekking Opaque
Kwaliteit Kunstenaarskwaliteit

Art. nr.: 0470906701
Merk Cobra
EAN 8712079312640
Inhoud 40ML
Serie 1
Kleuren Zwart
Hoeveelheid per tube
Dekking Opaque
Kwaliteit Kunstenaarskwaliteit


Vaak samen gekocht