Catalogus:

DA VINCI CASANEO 5391 AQUARELPENSELEN SET SPECIAAL VOOR SUPERGRANULATION


Art. nr.: 0000335289

€ 19,17
Incl. BTW p/st.
Aantal:


Online op voorraadDA VINCI CASANEO 5391 AQUARELPENSELEN SET SPECIAAL VOOR SUPERGRANULATION

 Set kwasten geoptimaliseer voor Schmincke supergranulation verf.

Voor spectaculaire waterverf effecten!

De casaneo serie is een serie van het kwaliteitsmerk Da-vinci, speciaal gemaakt voor waterverf. De synthetische haren bootsen de eigenschappen van eekhoornhaar na. Dit houdt in dat het zeer elastisch en zeer absorberend. Daarmee kan het ook goed gebruikt worden op bv. Extreem absorberende papieren, maar is het ook zeer geschikt voor het eenvoudig maken van snelle wassingen. Niet voor niets is Da Vinci de samenwerking aangegaan met Schmincke, die recentelijk een serie met "super granulerende" waterverven heeft uitgebracht. Granuleren houdt in dat de pigmentdeeltjes in mooie maar willekeurige patronen uit elkaar vallen op het papier. Hetgeen dat zorgt voor het kenmerkende waterverf-effect. Door zeer absorberende kwasten te gebruiken, zoals deze casaneo-kwasten, maximaliseer je het granulerende effect van de verf (hoe natter je werkt, hoe meer verf granuleert).

 Omdat de haren iets zachter zijn dan andere haren kunnen details wat moeilijker zijn, maar zijn ze fantastisch voor alle technieken waar veel water gebruikt wordt. (nat-in-nat, wassingen, zeer transparante lagen etc.). Uitstekend geschikt voor expressieve stijlen, het maken van achtergronden, kalligrafie etc.

Eigenschappen:

  • Rechte kwast, nr. 8, perfect voor het snel nat maken van papier (bij nat-in-nat werken) of om grote kleurvlakken mij in te kleuren. Door de absorberende eigenschappen worden de granulerende effecten versterkt.
  • Ronde kwast, nr.6 perfect voor de meer gedetailleerde onderdelen van je schilderij.
  • Synthetische haren gebaseerd op eekhoorn haar.
  • Zachte haren, extreem absorberend, zeer geschikt voor natte technieken.
  • Handgemaakt door de gediplomeerde kwastenmakers van da vinci.

Wil jij het maximale halen uit je granulerende verf? En ben je op zoek naar de perfecte kwastenset hiervoor? Bestel dan deze set van Da Vinci!


Art. nr.: 0000335289
Merk da Vinci
EAN 4017505218966
Maat Nr. 6
Maat NR. 8
Geschikt voor Aquarelverf
Soort Plat
Soort Rond
Haarsoort Filament

Art. nr.: 0000335289
Merk da Vinci
EAN 4017505218966
Maat Nr. 6
Maat NR. 8
Geschikt voor Aquarelverf
Soort Plat
Soort Rond
Haarsoort Filament


Vaak samen gekocht