Catalogus:

DERWENT BLENDER EN BURNISHER BLISTER (2xBL+2xBU+GUM+SLIJP)


Art. nr.: 0000314050

€ 12,51
Incl. BTW p/st.
Aantal:


Online op voorraadDERWENT BLENDER EN BURNISHER BLISTER (2xBL+2xBU+GUM+SLIJP)

Derwent set met blender en burnisher om je kleurpotloodtekeningen naar een nog hoger niveau te tillen!

Set om moeiteloos te blenden en te smudgen. 

Over blenden en burnishen wordt in de wereld van kleurpotlood vaak gesproken. Logisch, want dit is essentieel om tot een goed resultaat te komen. Het is echter nog niet zo eenvoudig om mooie overgangen te creëren. Daarom heeft Derwent de blenderpotloden op de markt. Deze potloden bevatten een kleurloze punt met een lichte korrel die de pigmenten verspreid waardoor je een zachte overgang kunt creëren. 

De burnisher daarentegen is een kleurpotlood met een vergelijkbare kern als andere kleurpotlodden, maar dan zonder pigment. Hij is dus kleurloos. Veel kleurpotloodkunstenaars gebruiken een wit kleurpotlood om kleuren egaal te maken, of de laatste papiergroeven toch te vullen met een pigment zodat de tekening er vlak en gelijkmatig uitziet. Een wit potlood zorgt er echter natuurlijk voor dat je pigmenten lichter worden! Zonder dat je dit per se wilt. In dat geval biedt de burnisher uitkomst. Je kunt hiermee de pigmenten mooi verspreiden zodat je een egaal oppervlakte creeert en je minder "last" hebt van de textuur van je papier. 

Eigenschappen:

  • Bevat 2 blenders en 2 burnishers.
  • Onmisbaar voor de kleurpotloodkunstenaar.
  • Blender vergemakkelijkt het maken van zachte overgangen tussen twee kleuren.
  • Burnisher is een kleurpotlood zonder pigment.
  • Burnisher is geschikt voor het aanbrengen van een glimmende laag en het egaal maken van je potloodpigmenten (door het in de papiergroeven te duwen.) 

Ben jij lekker op weg met kleurpotloden, maar wil je nog proffesionelere resultaten? Bestel dan deze set om jouw werk naar een nog hoger niveau te tillen! 

 


Art. nr.: 0000314050
Merk Derwent
EAN 5028252248587
Hoeveelheid Set à 6 stuks

Art. nr.: 0000314050
Merk Derwent
EAN 5028252248587
Hoeveelheid Set à 6 stuks


Vaak samen gekocht