Catalogus:

DERWENT LIGHTFAST KLEURPOTLOOD LF2 IVY


Art. nr.: 3103665742

€ 3,39
Incl. BTW p/st.
Aantal:


Online op voorraadDERWENT LIGHTFAST KLEURPOTLOOD LF2 IVY

Derwent heeft hun meest geavanceerde kleurpotlood tot nu toe op de markt gebracht. Gegarandeerd 100 jaar lichtvast en met een unieke kern op oliebasis die zorgt voor uitstekende blending-eigenschappen en een boterzachte kleurafgifte.

Derwents meest luxe kleurpotlood met een gegarandeerde lichtechtheid van 100 jaar!

Derwent lightfast is het nieuwste potlood dat uitgebracht is door Derwent. Derwent is bij vele tekenaars geliefd en bekend. De nieuwe lightfast potloden zijn echter een unieke toevoeging aan hun assortiment. In tegenstelling tot de meeste kleurpotloden beschikt de Derwent Lightfast een kern met olie in plaats van wax als binder. Dit brengt unieke eigenschappen met zich mee. De kleurafgifte is dieper en romiger dan bij kleurpotloden op waxbasis. Egaal kleuren heeft minder lagen nodig en ook blenden is een fluitje van een cent. Daarnaast geeft Derwent aan dat lichtechtheid tot wel 100 jaar gegarandeerd is!

De lightfast potloden zijn Derwents antwoord op de bekende en geroemde polychromos potloden van Faber-castell. Een ander bekend potlood op basis van een oliekern. De kleurafgifte is subliem, en specifiek voor gelaagd en realistisch werken zijn potloden met een oliekern een groot voordeel omdat je geen last hebt van waxresidu.

Eigenschappen

  • Op olie gebaseerde kern
  • Kern zorgt voor extra diepe en romige kleurafgifte
  • Blenden is een fluitje van een cent met deze potloden
  • Hoewel gummen met kleurpotloden een uitdaging blijft, is er bij kleurpotloden op oliebasis beter te gummen dan bij potloden op waxbasis. Het gebruik van een elektrische gum geeft hierbij de beste resultaten.
  • Lichtechtheid van honderd jaar onder museum omstandigheden
  • In set verkrijgbaar (leuk om mee te beginnen) maar ook per stuk -om uit te proberen of om bestaande sets aan te vullen-.
  • Probeer ook eens in combinatie met zest-it olieverfmedium, voor een schilderachtig effect!


Ben jij een kunstenaar die alleen genoegen neemt met de hoogste kwaliteit en graag werkt met een prachtig assortiment aan kleuren? Ga dan aan de slag met deze luxe set van Derwent!


Art. nr.: 3103665742
Merk Derwent
EAN 5028252601115
Kleuren Groen

Art. nr.: 3103665742
Merk Derwent
EAN 5028252601115
Kleuren Groen


Vaak samen gekocht