Catalogus:

DERWENT LIGHTFAST POTLODENSET 72 STUKS IN METALEN DOOS


Art. nr.: 0000310364

€ 237,20
Incl. BTW p/st.
Aantal:


Online op voorraadDERWENT LIGHTFAST POTLODENSET 72 STUKS IN METALEN DOOS

Derwent heeft hun meest geavanceerde kleurpotlood tot nu toe op de markt gebracht. Gegarandeerd 100 jaar lichtvast en met een unieke kern op oliebasis die zorgt voor uitstekende blending-eigenschappen en een boterzachte kleurafgifte.

Derwents meest luxe kleurpotlood met een gegarandeerde lichtechtheid van 100 jaar!

Derwent lightfast is het nieuwste potlood dat uitgebracht is door Derwent. Derwent is bij vele tekenaars geliefd en bekend. De nieuwe lightfast potloden zijn echter een unieke toevoeging aan hun assortiment. In tegenstelling tot de meeste kleurpotloden beschikt de Derwent Lightfast een kern met olie in plaats van wax als binder. Dit brengt unieke eigenschappen met zich mee. De kleurafgifte is de dieper en romiger dan bij kleurpotloden op waxbasis. Egaal kleuren heeft minder lagen nodig en ook blenden is een fluitje van een cent. Daarnaast geeft Derwent aan dat lichtechtheid tot wel 100 jaar gegarandeerd is!

Eigenschappen

  • Op olie gebaseerde kern
  • Kern zorgt voor extra diepe en romige kleurafgifte
  • Blenden is een fluitje van een cent met deze potloden
  • Hoewel gummen met kleurpotloden een uitdaging blijft, is er bij kleurpotloden op oliebasis beter te gummen dan bij potloden op waxbasis. Het gebruik van een elektrische gum geeft hierbij de beste resultaten.
  • Lichtechtheid van honderd jaar onder museum omstandigheden
  • 100 stuks
  • Probeer ook eens in combinatie met zest-it olieverfmedium, voor een schilderachtig effect!


Ben jij een kunstenaar die alleen genoegen neemt met de hoogste kwaliteit en graag werkt met een prachtig assortiment aan kleuren? Ga dan aan de slag met deze luxe set van Derwent!


Art. nr.: 0000310364
Merk Derwent
EAN 5028252525886
Hoeveelheid Set à 72 stuks

Art. nr.: 0000310364
Merk Derwent
EAN 5028252525886
Hoeveelheid Set à 72 stuks


Vaak samen gekocht