Catalogus:

FABER CASTELL - KARL BOX LIMITED EDITION


Art. nr.: 0000310270

€ 2.495,00
Incl. BTW p/st.
Aantal:


Online op voorraadFABER CASTELL - KARL BOX LIMITED EDITION

Stijlvol ontworpen doos met alle tekenmaterialen die je kunt wensen, van de hoogste kwaliteit.

De limited edition must-have voor iedere serieuze en/of professionele tekenaar

De Faber Castell Karl box is een waar juweel met alle tekenmaterialen die de serieuze tekenaar zich kan wensen. Alle materialen zijn per kleur gesorteerd. Op de top laag bevinden zich alle accessoires die zorgvuldig gepresenteerd worden. Onder deze accessoires bevindt zich een assortiment aan topkwaliteit grafietpotloden in verschillende hardheden en formaten (zowel normaal als ‘jumbo’.) Tevens bevinden zich op deze laag 5 wateroplosbare grafietpotloden welke garant staan voor unieke effecten. De tekenpotloden worden aangevuld met 13 Faber Castell Pitt fineliners, 4 grafietkrijten, een waterverfkwast, twee gespecialiseerde puntenslijpers, 2 gespecialiseerde gummen, een slijpmesje, een schuurblokje voor het slijpen van potloden en een watercontainer. Alles in de unieke kwaliteit die u van Faber Castell gewend bent.

Naast deze algemene tekenaccessoires bevat deze box het volgende:

120 Albrecht Dürer artists aquarelpotloden: Deze potloden zijn de crème de la crème als het aankomt op aquarelpotloden De kernen zijn van de kenmerkende kwaliteit van Faber Castell kleurpotloden met precies de juiste hardheid om mooie intense kleuren te bereiken zonder afbrokkelende punten. Door het toevoegen van water bereikt u schitterende effecten die door weinig andere aquarelpotloden geëvenaard kunnen worden. De kleuren zijn makkelijk te vermengen met water en leveren prachtig intense en makkelijk te bewerken kleuren op.

60 Polychromos artists kleurpotloden: Hét iconische product van Faber castell, het polychromos kleurpotlood. Deze op olie gebaseerde potloden hebben een uitgebalanceerde samenstelling die zorgt voor de perfecte hardheid en intense kleuren. De potloden zijn zacht en soepel en zijn geschikt voor gelaagde werken doordat er geen “wax bloom” ontstaat.

60 pitt artist pens brush + 3 metallic pens : Iets minder bekend, maar daarom niet minder geliefd zijn de pitt pens. Dit zijn uitstekende markers van kunstenaarskwaliteit. Opvallend is de soepele scherpe punt die zeer gedetailleerd werken mogelijk maakt. De kleuren zijn semi-transparant en water- en smudgeproof waardoor je gelaagd kan werken.

60 polychromos artists’ pastels: Deze krijtjes zijn harder dan softpastels en hebben een vierkante vorm wat ze uitstekend geschikt maakt voor fijne details dan wel grote oppervlakten. Ze zijn zeer sterk gepigmenteerd wat zorgt voor heldere levendige kleuren.

Al met al weet u zeker dat u deze box een prachtige investering is voor de rest van uw leven. Alle onderdelen zijn ook los verkrijgbaar en dus kunt u een potlood makkelijk vervangen mocht deze opraken. Zo zal deze box, ook bij veelvuldig gebruik, zijn waarde behouden en heeft u een perfect georganiseerd en uniek designstuk dat de tand des tijds zal doorstaan.Eigenschappen:

  • Prachtig vormgegeven box ter ere van Karl Lagerfeld
  • Uniek designstuk dat de rest van uw leven mee gaat.
  • Vele accessoires van topkwaliteit
  • 120 Albrecht Düren aquarelpotloden
  • 60 Polychromos potloden
  • 60 Polychromos pastelkrijten
  • 13 Pitt Artist pens fineliner
  • 60 Pitt Artist pens Brush
  • 14 grafietpotloden, watervast en aquarel, in verschillende formaten, hardheden en diktes
  • Limited edition, slechts 2500 exemplaren verkrijgbaar ter wereld!

Voor iedereen die nooit meer wil nadenken of hij de juiste tekenbenodigdheden wel in huis heeft, die gek is op mooie designs, die een uniek limited edition stuk wil ter nagedachtenis aan Karl Lagerfeld, of die zich nooit meer zorgen wil maken over het netjes opbergen van zijn topkwaliteit tekenspullen. Twijfel niet langer en investeer in deze prachtige box.Art. nr.: 0000310270
Merk FABER CASTELL
EAN 4005401100515


Video's

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie