Catalogus:
15% v%rdeel

GOLDEN QOR WATERCOLOR 11ML SERIE 1 MANGANESE BLUE 355


Art. nr.: 0472262355

€ 11,95
€ 10,16
Incl. BTW p/st.
Aantal:


Online op voorraadGOLDEN QOR WATERCOLOR 11ML SERIE 1 MANGANESE BLUE 355

Unieke aquarelverf die aquazol gebruikt in plaats van arabische gom!

Hierdoor heeft deze aquarel extreem heldere en volle kleuren tov. zijn concurrenten.

QoR aquarelverf is een relatief nieuwe vis in de zee als het om aquarelverf gaat. Fabrikant Golden staat al sinds jaar en dag bekend om zijn iconische acrylverf en verscheidenheid aan hoge kwaliteitsmediums. Sinds 2014 hebben zij ook waterverf aan hun assortiment toegevoegd.

QoR staat voor quality of results, en die resultaten zijn dan ook makkelijk te behalen met deze hoge kwaliteitsverf. Omdat het een nieuw ontwikkelde formule is onderscheidt het zich op een paar vlakken van de traditionele aquarelmerken. In plaats van arabische gom wordt aquazol als binder gebruikt. Dit bindmiddel (die ervoor zorgt dat pigment is op te lossen met water) houdt de pigmenten extra goed vast en garandeert een goede heldere weergave van de kleuren. Waar arabische gom licht gelig is, is aquazol volledig transparant.

De pigmenten zijn extreem fijn gemalen wat zorgt voor een gelijkmatige opdroging en een goede controle over de verf. De kleuren zijn bij het gebruik erg intens en vooral geschikt voor mensen die ervan houden om een flinke hoeveelheid kleur in hun schilderij te brengen!

Eigenschappen:

  • Prachtige kwaliteit waterverf.
  • Van gerenomeerde producent Golden.
  • Extra fijn gemalen pigmenten wat zorgt voor een gelijkmatige opdroging en extra controle.
  • Staan bekend om hun extra rijke en intense kleuren.
  • Maakt gebruik van Aquazol in plaats van arabische gom. Wat minder geel is en zorgt voor een extra heldere kleurweergave.
  • Verkrijgbaar in 83 prachtige, intense kleuren.
Werk jij graag met veel en heldere kleuren? Gebruik je het liefst sterke pigmenten en een waterverf die uniek is tov. alle andere waterverven die op de markt zijn? Probeer dan nu de QoR aquarel!


Art. nr.: 0472262355
Merk Golden
EAN 738797035515
Inhoud 11ML
Kleuren Blauw
Serie 1

Art. nr.: 0472262355
Merk Golden
EAN 738797035515
Inhoud 11ML
Kleuren Blauw
Serie 1


Vaak samen gekocht