Catalogus:

GOLDEN SOFLAT ACRYL 118ML 6610 SERIE 2 ULTRAMARINE BLUE


Art. nr.: 0473226610

€ 14,50
Incl. BTW p/st.

Dit product is op dit moment niet beschikbaar.

Wil je geïnformeerd worden over de beschikbaarheid?


GOLDEN SOFLAT ACRYL 118ML 6610 SERIE 2 ULTRAMARINE BLUE

Unieke extra matte acrylverf in heldere sprankelende kleuren.

Geïnspireerd op de superflat beweging!

Met deze verf sluit je je aan bij een ware beweging. Deze verf is namelijk geinspireerd op de so flo superflat pop-art beweging uit de jaren '90. Een hele mond vol, maar wat houdt het nou eigenlijk in?

De superflat beweging stond bekend om zijn strakke grafische voorstellingen gemaakt met heldere frisse kleuren. Wat betekent dat voor deze unieke acrylverf van Golden?

Dat hij uitstekend geschikt is voor grafische toepassingen door zijn extra matte uitstraling, heldere kleuren en egale karakter. De verf is zelf nivellerend waardoor penseelstreken niet zichtbaar zijn.

De verf is extra dekkend. Doordat de kleuren egaal en helder zijn, zijn de toepassingen makkelijk in te scannen en digitaal te bewerken. Door de matte uitstraling zijn de toepassingen ook makkelijk te fotograferen, zonder dat hinderlijke glanspartijen een rol spelen. 

Oftewel. Een perfecte acrylverf voor grafische toepassingen, maar ook voor degenen die houden van een matte en egale uitstraling zonder penseelstreken.

Eigenschappen:

  • Extra dekkend
  • Geinspireerd op de superflat pop-art beweging, welke gekenmerkt wordt door heldere frisse kleuren en een combinatie van digitale en traditionele werken.
  • Zelf-nivellerend, dus extra egale vlakken zonder penseelstreken.
  • Ontzettend geschikt voor online publicatie door weinig reliëf en heldere kleuren.
  • Goed te fotograferen door matte uitstraling. 

Wil jij een unieke verf met unieke eigenschappen uit proberen? Ga dan nu aan de slag met Golden SoFlat.Art. nr.: 0473226610
Merk Golden
EAN 738797661042
Kleuren Blauw
Inhoud 118ML
Serie 2