Catalogus:

HANDLETTEREN & KALLIGRAFEREN (GEBONDEN) -C.FERRARO


Art. nr.: 0000948974

€ 14,94
Incl. BTW p/st.
Aantal:


Online op voorraadHANDLETTEREN & KALLIGRAFEREN (GEBONDEN) -C.FERRARO

In een wereld vol computerletters voelen mensen zich extra aangetrokken tot het persoonlijke van handgeschreven teksten.
Kalligrafie en handlettering worden tegenwoordig meer en meer gebruikt om emoties uit te drukken en de sfeer van een woord of zin over te brengen met streken, versieringen en zelfs kleur. Dit handboek leert de basistechnieken van de tijdloze kalligrafiekunst en biedt de variatiemogelijkheden van het handletteren.
• Leer snel, effectief en goed kalligraferen en handletteren. Duik in de boeiende wereld van het schrijven met dit unieke handboek voor zowel beginners als gevorderden.
• Leer de basistechnieken van de tijdloze kalligrafiekunst en ontdek de variatiemogelijkheden van het handletteren. Gedetailleerde aanwijzingen voor alle letters van het alfabet helpen daarbij.
• Meer dan 50 alfabetten laten zien hoe je kunt variëren met majuskels, minuskels, schreven, stokken en staarten. Aandacht voor spatiëring, vormgeving en kleur maakt je kennis compleet.

Nederlands
192 pagina's
229x305 mm

• Dit boek biedt alles wat je moet weten voor mooi en creatief letterwerk. Met veel stap-voor-stapfoto’s en informatie over materialen en technieken. • Met de oefenbladen kun je direct aan de slag.Art. nr.: 0000948974
Merk Librero
EAN 9789463590198

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie