Catalogus:

HET GEHEIME LEVEN VAN KLEUREN - KASSIA ST. CLAIR (324 PAG. GEBONDEN)


Art. nr.: 0000950045

€ 24,99
Incl. BTW p/st.
Aantal:


Online op voorraadHET GEHEIME LEVEN VAN KLEUREN - KASSIA ST. CLAIR (324 PAG. GEBONDEN)

Een heerlijk leesboek dat je tegelijkertijd alles bijbrengt over één van de favoriete onderwerpen van bijna alle kunstenaars: Kleur! 

Besproken in de wereld draait door. Voor iedere kunstenaar die tijdens zijn educatieve reis vermaakt wil worden met grappige anekdotes en leerzame feitjes over kleur!  

We kennen allemaal de boekjes met kleurencirkels, kleurentheorie, en uitgebreide informatie over pigmenten. Leerzaam, interessant en soms een beetje taai. 

En wat nou als je nog meer de diepte in wil? En ook wil leren over de historische context van kleuren, de psychologische betekenis die wij als mens eraan geven en de rol van kleur in politiek? Je kunt het zo gek niet bedenken of Kassia St. Claire weet het. In dit boek neemt ze je mee in de geschiedenis van 75 bekende kleuren en kleurschakeringen. Na het lezen van dit boek zal je begrip van kleur nooit meer hetzelfde zijn. 

Eigenschappen:

  • Hardcover
  • 324 pagina's, uiteraard in full-color ;) 
  • ISBN: 9789029091732
  • Voor een geheel nieuwe blik op kleuren
  • Samenvatting van de geschiedenis, en de politieke-, historische- en psychologische context van kleur.
  • Leuk als cadeau voor de medekunstenaar!

Ben jij zo iemand die alles wil weten over je favoriete hobby? Lees je graag vlotgeschreven boeken en kan de kennis over kleur je niet diep genoeg gaan? Bestel dan absoluut dit boek! Art. nr.: 0000950045
Merk Boeken
EAN 9789029091732

Vaak samen gekocht