Catalogus:

LYRA AQUA BRUSH DUO SET 24 STUKS


Art. nr.: 0000320087

€ 41,93
Incl. BTW p/st.
Aantal:


Online op voorraadLYRA AQUA BRUSH DUO SET 24 STUKS

Goede markersset die watervermengbaar is, maar ook opzichzelf van ontzettend goede kwaliteit zijn. 

Voor vele doeleindes geschikt! Een must-have voor iedere artiest. 

Schilderen en tekenen. Het zijn twee disciplines die door velen geliefd worden, maar die in de praktijk soms nog best ver uit elkaar kunnen liggen. Ben je een geoefend tekenaar, die af en toe schildert en voeg je graag details toe aan je aquarelschilderingen? Of wil je graag nieuwe effecten bereiken met de nauwkeurigheid en levendigheid van een stift? Dan zijn de Lyra aquabrushes echt wat voor jou.De inkt in de Lyra Aqua Brush Duo is waterverdunbaar, geurvrij, non-toxic en laat zich onderling goed mengen. Als je ze als aquarelverf wilt gebruiken moet je de kleuren aanbrengen op een plastic plaat (of oude cd) en dat mengen met water om de mooiste effecten te bereiken. De stiften hebben aan één kant een penseelpunt en aan de andere kant een vaste punt.

Ook als je gewoon op zoek bent naar goede stiften met twee fijne punten om te tekenen is dit een uitstekende keuze. 

Eigenschappen:

  • Één kant een vaste punt (1 mm) en aan de andere kant een penseelpunt (1-5 mm )
  • Zeer geschikt voor Urban Sketching, Hand lettering, Illustratie, Bullet Journalling en Striptekenen. 
  • Geurvrij en niet giftig. 
  • Onderling mengbaar.
  • Waterverdunbaar.
  • Inhoud 24 kleurenset: Light yellow, cadmium yellow lemon, lemon yellow, cadmium yellow deep, orange, saturn red, pale geranium lake, rose carmine, deep carmine, light blue, cobalt blue light, glacier blue, prussian blue, night green, permanent green, chrome green, yellow stil de grain, deep sepia, van dyck brown, gold ochre, burnt ochre, venetian red, pompeian red and black.

Ben jij op zoek naar goede stiften? Die ook nog eens watervermengbaar zijn en twee goede fijne punten hebben? Zoek dan niet verder en bestel deze set markers! 


Art. nr.: 0000320087
Merk Lyra
EAN 4084900661659

Art. nr.: 0000320087
Merk Lyra
EAN 4084900661659


Vaak samen gekocht