Catalogus:

REMBRANDT SOFTPASTELS 30 X 0.5 300C30.5


Art. nr.: 0000318928

€ 32,01
Incl. BTW p/st.
Aantal:


Online op voorraadREMBRANDT SOFTPASTELS 30 X 0.5 300C30.5

Leuke set van hoge kwaliteit met 30 handige kleuren

Met deze set schaf je direct pastelkrijt van hoge kwaliteit in een mooi kleurenassortiment aan!

Rembrandt softpastels zijn softpastels van hoge kwaliteit. Ze kenmerken zich door een middelharde zachtheid. Hierdoor brokkelt de pastel niet zo snel af als andere merken met een hogere zachtheid, en hebben zij toch de perfecte kleurafgifte. De rembrandt pastels zijn zeer consistent in kwaliteit. Als bindmiddel wordt er onder andere gebruik gemaakt van hoge kwaliteit kaoline die deze gelijkmatige zachtheid bewerkstelligt. Daarnaast geeft het krijt door deze unieke formule zeer veel kleur af. Rembrandt is wereldwijd het meest gebruikte merk voor softpastels en het perfecte merk voor iedereen die graag met degelijke en betrouwbare kwaliteit werkt.

De rembrandt softpastels komen in sets met hele krijtjes en in sets met halve krijtjes zodat u voor een lagere prijs toch veel verschillende kleuren kunt uitproberen. Daarnaast zijn de Rembrandt krijtjes ook nog los verkrijgbaar. Deze set wordt geleverd in een stevige kartonnen doos met speciale schuimrubberen bodem.

Eigenschappen:

  • 's Werelds meest gebruikte softpastels in basisselectie aan kleuren
  • Middelharde zachtheid waardoor het krijt niet brokkelt
  • Gemaakt met de fijnste kwaliteit kaoline die een consistente kwaliteit garandeert!
  • Zeer intense kleurafgifte!
  • 30 halve pastels
  • Wordt geleverd in een fraaie kartonnen doos met schuimrubberen bodem waar de pastel precies in passen. Hierdoor worden uw krijtjes goed beschermd
  • Pastel kunt u het beste gebruiken icm een papier met een lichte structuur. Hierbij kunt u denken aan pastelmat (licht korrelige structuur) of aan mi-teintes (papierachtige structuur) . Deze papiersoorten zijn ontworpen voor het gebruik van pastel


Wil jij meteen een mooie kleurenselectie aan softpastelkrijtjes? van 's werelds meest gebruikte merk? Zoek dan niet verder en bestel deze set!


Art. nr.: 0000318928
Merk Rembrandt
EAN 8712079257514
Hoeveelheid Set à 30 stuks
Kleuren Multi

Art. nr.: 0000318928
Merk Rembrandt
EAN 8712079257514
Hoeveelheid Set à 30 stuks
Kleuren Multi


Vaak samen gekocht