Catalogus:

REMBRANDT SOFTPASTELS 30ST PORTRETSELECTIE 300C30P


Art. nr.: 0000318958

€ 59,68
€ 44,76
Incl. BTW p/st.
Aantal:


Online op voorraadREMBRANDT SOFTPASTELS 30ST PORTRETSELECTIE 300C30P

Leuke set van hoge kwaliteit met 30 kleuren geselecteerd voor het tekenen van portretten

Met deze set schaf je direct pastelkrijt van hoge kwaliteit in een mooi kleurenassortiment aan! Speciaal geselecteerd voor het tekenen van portretten.

Rembrandt softpastels zijn softpastels van hoge kwaliteit. Ze kenmerken zich door een middelharde zachtheid. Hierdoor brokkelt de pastel niet zo snel af als andere merken met een hogere zachtheid, en hebben zij toch de perfecte kleurafgifte. De rembrandt pastels zijn zeer consistent in kwaliteit. Als bindmiddel wordt er onder andere gebruik gemaakt van hoge kwaliteit kaoline die deze gelijkmatige zachtheid bewerkstelligt. Daarnaast geeft het krijt door deze unieke formule zeer veel kleur af. Rembrandt is wereldwijd het meest gebruikte merk voor softpastels en het perfecte merk voor iedereen die graag met degelijke en betrouwbare kwaliteit werkt.

De rembrandt softpastels komen in sets met hele krijtjes en in sets met halve krijtjes zodat u voor een lagere prijs toch veel verschillende kleuren kunt uitproberen. Daarnaast zijn de Rembrandt krijtjes ook nog los verkrijgbaar. Deze set wordt geleverd in een stevige kartonnen doos met speciale schuimrubberen bodem die uw krijtjes optimaal beschermt en bevat 30 hele krijtjes in een kleurenselectie speciaal bij elkaar gezocht om de beste portretten te kunnen maken.

Eigenschappen:

  • 's Werelds meest gebruikte softpastels, speciaal geselecteerd voor portrettekenen.
  • Middelharde zachtheid waardoor het krijt niet brokkelt
  • Gemaakt met de fijnste kwaliteit kaoline die een consistente kwaliteit garandeert!
  • Zeer intense kleurafgifte!
  • 30 hele pastels, speciaal geselecteerd om de mooiste portretten te kunnen maken.
  • Wordt geleverd in een fraaie kartonnen doos met schuimrubberen bodem waar de pastel precies in passen. Hierdoor worden uw krijtjes goed beschermd
  • Pastel kunt u het beste gebruiken icm een papier met een lichte structuur. Hierbij kunt u denken aan pastelmat (licht korrelige structuur) of aan mi-teintes (papierachtige structuur) . Deze papiersoorten zijn ontworpen voor het gebruik van pastelWil jij meteen een mooie kleurenselectie aan softpastelkrijtjes? van 's werelds meest gebruikte merk? Zoek dan niet verder en bestel deze set!


Art. nr.: 0000318958
Merk Rembrandt
EAN 8712079257460
Hoeveelheid Set à 30 stuks
Kleuren Multi

Art. nr.: 0000318958
Merk Rembrandt
EAN 8712079257460
Hoeveelheid Set à 30 stuks
Kleuren Multi


Vaak samen gekocht