Catalogus:

SCHMINCKE AKADEMIE AQUAREL MACARON SET 6X 1/2NAP


Art. nr.: 0000408331

€ 23,75
Incl. BTW p/st.
Aantal:


Online op voorraadSCHMINCKE AKADEMIE AQUAREL MACARON SET 6X 1/2NAP

Prachtige en prijsgunstige set met mooie dekkende pastelkleuren.

Vaar mee op de pastelhype en schaf 6 prachtige kleuren aan!

Pastelkleuren zijn de laatste jaren ontzettend populair geworden. Ze zijn dan ook ontzettend fijn, omdat je op subtiele wijze kleur in je schilderij kunt brengen zonder je zorgen te maken over onwijs felle contrasten.

De pasteltinten zijn verkregen door kleuren te mengen met titanium wit. Hierdoor zijn ze licht dekkend en komen ze in de buurt van gouache. Daarmee zijn ze ook heel geschikt om te gebruiken als hooglichten en schaduwen. 

Op zichzelf is dit kleurensetje perfect te gebruiken voor allerlei lieflijke onderwerpen zoals bloemen, gebakjes, geboorte- en kinderkaartjes en noem maar op. 

Schmincke heeft een onovertroffen reputatie als het gaat om kunstenaarsproducten en behoren tot de absolute top. Akademie is de studiekwaliteit van Schmincke aquarelverf, wat betekent dat de prijs/kwaliteitsverhouding doorslaggevend zijn bij de ontwikkeling. 

Eigenschappen:

  • Deze Special Edition bevat 6 unieke, gelimiteerd beschikbare kleuren.
  • De kleuren zijn geïnspireerd op het Franse luchtige Macaron koekje en hebben zachte pasteltinten met namen zoals: vanilla, cherry, lavender, blueberry, pistachio en capuccino.
  • Ook zeer geschikt voor donker papier!
  • Studiekwaliteit van Schmincke. 
  • In mooi palet met ruimte voor 6 extra halve napjes.

Wil jij een mooi palet met trendy kleuren? welke voor vele kleuren toepasbaar zijn? Bestel dan dit palet. Art. nr.: 0000408331
Merk Schmincke
EAN 4012380229670
Hoeveelheid Set à 6 stuks
Inhoud Halve nap
Kleuren Multi

Vaak samen gekocht