Catalogus:

SCHMINCKE AQUA DROP 30ML 660 BURNT UMBER


Art. nr.: 0472204660

€ 6,98
Incl. BTW p/st.

Dit product is op dit moment niet beschikbaar.

Wil je geïnformeerd worden over de beschikbaarheid?


SCHMINCKE AQUA DROP 30ML 660 BURNT UMBER

Vloeibare waterverf van Schmincke.

Een uniek product. Vloeibare waterverf die je onverdund met de maximale hoeveelheid pigment kunt gebruiken!

Schmincke Aqua Drop liquid Watercolour is een nieuw en uniek product. Schmincke Aqua Drop liquid is de eerste vloeibare waterverf met dezelfde uitstekende kwaliteiten als andere hoge kwaliteit waterverf. De meest bijzondere toepassing van deze vloeibare verf is dat het door de consistentie, in tegenstelling tot normale aquarelverf, onverdund met maximale pigmentconcentratie te gebruiken is.

Vloeibare (water)verf bestond al in de vorm van ecoline en inkt, met als nadeel dat deze media vaak niet lichtvast zijn en er geen kunstenaarspigmenten gebruikt worden. Wanneer je je tekeningen en schilderijen dus naar een hoger level wil tillen, en je graag wil dat je eindwerken de tand des tijds zullen doorstaan, dan is Schmincke aquadrop een logische keuze

Ook als je graag in de weer bent met traditionele waterverf (uit tube of nap) is deze waterverf een zeer waardevolle toevoeging aan je assortiment. Het is namelijk 100% verenigbaar met traditionele waterverf en kan zelfs gemengd worden. Toch heeft het door de consistentie een aantal nieuwe eigenschappen die tot interessante experimentele effecten kunnen leiden.

Deze verf is zeer geconcentreerd, granuleert niet en de kleuren zijn, op opaque white na, transparant. De verf is moeilijk te liften waardoor het zeer geschikt is voor glacé’s en onderlagen. Bij nat-in-nat technieken zal deze verf door de hoge concentratie zeer interessante effecten opleveren. De verf komt in flesje met een pipet, die tevens te gebruiken is als tekentool.

Eigenschappen:

  • Waterverf die komt in vloeibare consistentie.
  • Waterverf die te gebruiken is met een maximale concentratie pigment.
  • Komt in flesje van 30 ml met pipet
  • In tegenstelling tot inkt en ecoline, zeer hoge lichtvastheid door gebruik van (traditionele) kunstenaarspigmenten
  • Transparante kleuren
  • Niet Granulerend
  • Niet makkelijk te liften wat het uitstekend geschikt maakt voor specifieke toepassingen zoals onderlagen en glacés
  • Creëert zeer unieke effecten bij nat-in-nat werken door de hoge concentratie pigment
Wil jij iets nieuws toevoegen aan je aquarelassortiment? Of werk jij graag met inkt en ben je naar iets op zoek dat eindelijk lichtecht is? Bestel dan nu de Schmincke Aquadrop bij van Beek Art Supplies.


Art. nr.: 0472204660
Merk Schmincke
EAN 4012380218650
Inhoud 30ML
Kleuren Bruin

Art. nr.: 0472204660
Merk Schmincke
EAN 4012380218650
Inhoud 30ML
Kleuren Bruin