Catalogus:

STUDIO DESIGNS TRI FLEX TEKENTAFEL


Art. nr.: 0000701345

€ 401,60
Incl. BTW p/st.

Dit product is op dit moment niet beschikbaar.

Wil je geïnformeerd worden over de beschikbaarheid?


STUDIO DESIGNS TRI FLEX TEKENTAFEL

Tekentafel die zowel zittend en staand te gebruiken is, mat glazen oppervlakte waar lichtbak onder gemonteerd kan worden. 

Luxe tekentafel die ook als stand-up desk gebruikt kan worden!

Een tekentafel is een fantastisch alternatief voor een ezel. Achter een tekentafel kun je namelijk, makkelijk, zittend werken. Het blad is kantelbaar waardoor je op de horizontale stand ook eenvoudig aquareltechnieken kunt uitvoeren en in een meer verticale stand houd jij het perfecte overzicht over je tekening. 

En deze tekentafel biedt nog meer mogelijkheden. Hij namelijk een dubbel kiep mechanisme, waardoor je het frame dusdanig kunt verhogen dat deze tekentafel ook als statafel gebruikt kan worden. Zo weet je zeker dat je je tekening vanuit verschillende perspectieven kunt beschouwen, zodat je een goede controle houdt over de zichthoek en verhoudingen. Bovendien is het ook nog eens goed voor de doorbloeding om af en toe een nieuwe houding en nieuwe blik aan te nemen.Ook is deze tekentafel ideaal voor iedereen die een ergonomisch bureau zoekt om af en toe met de laptop neer te strijken. Zo vang je dus twee vliegen in 1 klap! Een luxe bureau en tekentafel in 1. 

Het geharde veiligheidsglas maakt het mogelijk om een wafer lichtbak onder het oppervlakte te monteren zodat je makkelijk foto's of afbeeldingen kunt overtrekken. Om een vergelijkbaar effect te bereiken kan er ook een lamp onder het bureau gezet worden.  

Het oppervlakte is 89cm x 60 cm, en daarmee geschikt voor tekeningen en schilderijen tot A1 formaat. 

Eigenschappen:

  • in hoogte verstelbaar voor perfecte ergonomie. 
  • Kantelbaar tafelblad tot 67 graden.
  • Door speciaal kiep mechanisme in het frame kan het oppervlakte extra hoog, waardoor de tafel ook als sta-tafel gebruikt kan worden. 
  • Werkblad 90x60 cm, geschikt voor werken tot A1 formaat.
  • Tafelblad van gehad veiligheidsglas. Met een lamp onder tafel dus te gebruiken als lichtbak!
  • Diverse opslag mogelijkheden voor teken- schilder- of kantoorspullen!
  • Door vele instelmogelijkheden, ook te gebruiken als ergonomisch bureau! 

Ben jij op zoek naar een prachtige tekentafel die ook als lichttafel gebruikt kan worden en die in veel verschillende standen in te stellen is? Bestel dan snel deze tekentafel! 


Art. nr.: 0000701345
Merk Studio Designs
EAN 17342100886

Art. nr.: 0000701345
Merk Studio Designs
EAN 17342100886