UNI-POSCA BRUSH PCF350V GROEN PC350V

Art. nr.: 322085005

Uni-Posca

Verpakking: <h2>De POSCA Brush PCF-350</h2> Deze marker wordt gewaardeerd:<br /> - Door artiesten die hem gebruiken om beelden, moulages in te kleuren, of op oppervlaken die slecht toegankelijk zijn: tussen plooien, in kronkelige lijnen, hoeken, enz.<br /> - Amateurs in Toys om erg precieze delen van het voorwerp te bereiken (onder de arm, in de nek, enz).<br /> - Amateurs in Aziatische kalligrafie voor het penseeleffect samen met de precisie van de lijn.<br /> - Tekenaars van stripverhalen.<br /> - Kinderen om gemakkelijk kennis te laten maken met werken met een penseel.

Besteleenheid: 1

Vergelijk

€ 6,79 /Stuk

Voorradig
  • ( Max 60 karakters )

Product details

Product omschrijving

UNI-POSCA BRUSH PCF350V GROEN PC350V

Deze soepele verfstift wordt gebruikt om mee te schilderen, versieren, tekenen en kalligraferen. De POSCA penseelpunt PCF-350 komt daar waar anderen niet komen met een gewone stift.

De punt loopt van 1-10mm. De verf is op waterbasis, gaat niet door papier heen, schrijft op glas (is daarna ook uitwisbaar) en is geurloos. Verkrijgbaar in 10 kleuren


De POSCA Brush PCF-350

Deze marker wordt gewaardeerd:
- Door artiesten die hem gebruiken om beelden, moulages in te kleuren, of op oppervlaken die slecht toegankelijk zijn: tussen plooien, in kronkelige lijnen, hoeken, enz.
- Amateurs in Toys om erg precieze delen van het voorwerp te bereiken (onder de arm, in de nek, enz).
- Amateurs in Aziatische kalligrafie voor het penseeleffect samen met de precisie van de lijn.
- Tekenaars van stripverhalen.
- Kinderen om gemakkelijk kennis te laten maken met werken met een penseel.

Specificaties

Art. nr.: 322085005
Merk Uni-Posca
EAN 4902778559734
Puntdikte Brush
Schrijfdikte Penseel
Kleuren Groen