UNI-POSCA CPUNT E-FINE ROZE PC1MCREC

Art. nr.: 322088017

Uni-Posca

Verpakking: <h2>De POSCA PC-1MC</h2> Deze Posca marker met extra fijne conische punt is bijzonder nuttig:<br /> - Voor kinderen om tekeningen, kleurentekeningen te maken of voorwerpen te recycleren en te hergebruiken.<br /> - Voor professionals om een document te kleuren, schetsen te maken, illustraties te kleuren of te markeren met precisie (imkers kiezen hem bijvoorbeeld om de koninginnen in de bijenkorf te markeren!).<br /> - Voor artiesten om te schilderen, tekenen of hun werken te tekenen.

Besteleenheid: 1

Vergelijk

€ 3,35 /Stuk

Voorradig
  • ( Max 60 karakters )

Product details

Product omschrijving

UNI-POSCA CPUNT E-FINE ROZE PC1MCREC

De PC-1MC reeks is een extra fijne verf marker, met een breedte van maximaal 1 mm, en een conische punt. De pigment-houdende inkt is op water basis en reukloos in gebruik.

Toepasbaar op papier, plastic, glas, textiel, hout, steen, porcelein enzovoorts. Perfect om unieke ontwerpen mee te maken, voor zowel binnenshuis als buitenshuis. Ook handig om objecten mee te markeren. Bevat geen alcohol. De Posca PC-1MC heeft een extra fijne conische punt van 1 mm. Leverbaar in 22 verschillende kleuren


De POSCA PC-1MC

Deze Posca marker met extra fijne conische punt is bijzonder nuttig:
- Voor kinderen om tekeningen, kleurentekeningen te maken of voorwerpen te recycleren en te hergebruiken.
- Voor professionals om een document te kleuren, schetsen te maken, illustraties te kleuren of te markeren met precisie (imkers kiezen hem bijvoorbeeld om de koninginnen in de bijenkorf te markeren!).
- Voor artiesten om te schilderen, tekenen of hun werken te tekenen.

Specificaties

Art. nr.: 322088017
Merk Uni-Posca
EAN 4902778167786
Puntdikte Extra Fine-conisch
Schrijfdikte 1,0MM
Kleuren Roze