UNI-POSCA STIFT F PC3 GLITTERDONKERGROEN PC3LVF

Art. nr.: 322082038

Uni-Posca

Verpakking: <h2>De POSCA PC-3M</h2> Deze marker met fijne punt is handig:<br /> - Voor artiesten en professionals in het ontwerpen, zoals architecten die er gebruik van maken om plannen in te kleuren of te arceren.<br /> - Voor amateurs met creatieve hobby’s, scrapbooking, wenskaarten maken, die het gebruiken om foto’s te versieren, op glas te schrijven, mooie tafels te maken.<br /< - Voor liefhebbers van home deco om objecten een nieuwe look te geven. <br /> - Voor surfers en skaters om hun borden te individualiseren.<br /> - Voor creatievelingen om een nieuwe look aan een pet, een T-shirt te geven. <br /> - Voor kinderen om zonder fouten en duidelijk te kleuren…

Besteleenheid: 1

Vergelijk

€ 4,05 /Stuk

Voorradig
  • ( Max 60 karakters )

Product details

Product omschrijving

UNI-POSCA STIFT F PC3 GLITTERDONKERGROEN PC3LVF

De PC-3M reeks zijn fijne verf markers, met een breedte van maximaal 1.3 mm en een ronde punt. De pigment-houdende inkt is op water basis en is reukloos in gebruik.

Toepasbaar op papier, plastic, glas, textiel, hout, steen, porcelein enzovoorts. Perfect om unieke ontwerpen mee te maken, voor zowel binnenshuis als buitenshuis. Ook handig om objecten mee te markeren! Verkrijgbaar in 40 kleuren


De POSCA PC-3M

Deze marker met fijne punt is handig:
- Voor artiesten en professionals in het ontwerpen, zoals architecten die er gebruik van maken om plannen in te kleuren of te arceren.
- Voor amateurs met creatieve hobby’s, scrapbooking, wenskaarten maken, die het gebruiken om foto’s te versieren, op glas te schrijven, mooie tafels te maken.
- Voor surfers en skaters om hun borden te individualiseren.
- Voor creatievelingen om een nieuwe look aan een pet, een T-shirt te geven.
- Voor kinderen om zonder fouten en duidelijk te kleuren…

Specificaties

Art. nr.: 322082038
Merk Uni-Posca
EAN 4902778197967
Puntdikte Fine
Schrijfdikte 1,5MM
Kleuren Glitter