VCB EPOXY GLOSSCOAT 1 KG + VERHARDER

Art. nr.: 468444

VossChemie

Verpakking:

Besteleenheid: 1

Vergelijk

€ 39,53 /Stuk

Voorradig
  • ( Max 60 karakters )

Product details

Product omschrijving

VCB EPOXY GLOSSCOAT 1 KG + VERHARDER

Epoxyhars is een hoogwaardige, heldere, sterke en slijtvaste hars die niet krimpt bij uitharding en is daarom een geliefd materiaal voor het maken van mallen. Epoxyhars hecht prima aan bijna elke ondergrond. De houdbaarheid van de hars en de harder is in principe onbeperkt maar onder de 10 graden Celsius neigt de hars naar kristallisatie. De mengverhouding van de epoxyhars tot de harder is 3 : 1. Let bij de verwerking erop dat vooral de harder huidirritatie kan veroorzaken en de damp van de harder kan zorgen vor overgevoeligheid aan ogen en ademhalingesorganen. Ons advies: Werk met handschoenen, gebruik een masker en zorg voor goede ventilatie.

De voor laminaten meest gebruikte kunstharsen zijn polyester en epoxy. Deze harsen behoren na het uithardingsproces tot de thermoharde kunststoffen.(Thermoharde kunststoffen kunnen door verhoging van temperatuur niet meer plastisch, vloeibaar of kneedbaar worden gemaakt.
Epoxy wordt toegepast waar het aankomt op een grote maatnauwkeurigheid en maatvastheid d.w.z. minimale krimp tijdens het uitharden en optimale bestendigheid en hechting aan diverse materialen. Dit is gietepoxyhars.


Specificaties

Art. nr.: 468444
Merk VossChemie
EAN 5425027470011