Catalogus:

WINSOR & NEWTON COTMAN AQUAREL SKYSCAPE SET 8X1/2NAP


Art. nr.: 0000408241

€ 15,75
Incl. BTW p/st.
Aantal:


Online op voorraadWINSOR & NEWTON COTMAN AQUAREL SKYSCAPE SET 8X1/2NAP

Perfecte reispalet met goede selectie aan kleuren aangepast aan jouw behoefte! 

Nu eindelijk een beginnerspalet zonder kleuren die je nooit gaat gebruiken! En dat voor een hele gunstige prijs.  

Ons populairste product? Het zal ons niet verbazen als het de reispaletjes van Winsor & Newton Cotman zijn. Dagelijks worden deze in grote getalen door onze trouwe klanten besteld. Dat verbaast ons niets, want de reispaletjes zijn ontzettend gunstig geprijsd en van goede kwaliteit. Perfect voor iedereen die waterverf eens uit wil proberen of voor wie simpelweg een reservepaletje wil met basiskleuren dat ook nog makkelijk mee te nemen is.

Het grootste nadeel? Hoewel de basiskleuren zorgvuldig uitgekozen zijn, komen verschillende interesses en onderwerpkeuzes met verschillende behoeftes als het aankomt op basiskleuren. 

We zijn dan ook verheugd met de introductie van de vertrouwde reispaletjes, afgestemd met kleuren op jouw favoriete onderwerpkeuze! Zo is er een portret-variant, een botanische variant, een "skyscape" variant en een landschapsvariant! Op deze manier heb je alle voordelen van een basissetje, zonder overbodige kleuren die niet geschikt zijn voor jouw onderwerpen. 

Om het palet naar eigen inzicht uit te breiden is er ruimte in het palet voor 4 extra halve napjes die los te bestellen zijn. Het bevat 8 halve napjes, een reispenseel, en een mooi kunstofpalet met mengvlakken. 

Eigenschappen:

  • Winsor & Newton aquarelset, met selectie voor luchtlandschappen (skyscapes).
  • 8 halve napjes.
  • Inclusief reispalet en reispenseel. 
  • Cotman is een studiekwaliteit aquarelverf.
  • Perfect om aquarel uit te proberen. 
  • Leuk om cadeau te geven.

Kleuren: Lemon Yellow Hue, Cadmium Red Hue, Rose Madder Hue, Ultramarine, Cerulean Blue Hue, Indigo, Payne's Gray, Chinese White.


Wil jij een goede selectie aan aquarelkleuren voor een voordelige prijs? Twijfel niet langer en bestel één van deze mooie reispaletjes mee! 

H410 & 400.


Art. nr.: 0000408241
Merk Winsor & Newton
EAN 884955081136
Inhoud Halve nap
Kleuren Multi
Hoeveelheid Set à 8 stuks

Art. nr.: 0000408241
Merk Winsor & Newton
EAN 884955081136
Inhoud Halve nap
Kleuren Multi
Hoeveelheid Set à 8 stuks


Vaak samen gekocht