Catalogus:

WINSOR & NEWTON PROMARKER BRUSH B736 CHINA BLUE


Art. nr.: 0322790060

€ 3,59
Incl. BTW p/st.
Aantal:


Online op voorraadWINSOR & NEWTON PROMARKER BRUSH B736 CHINA BLUE

Precisie, controle en veelzijdigheid met de Promarker Brush

Creëer sierlijke lijnen en levendige kleurvlakken met de Promarker Brush van Winsor en Newton! De beste pigmenten van professionele kwaliteit; perfect voor uren tekenplezier!

De Promarker Brush is een veelzijdige marker met een punt aan beide zijden; een penseelpunt en een beitelpunt. Hierdoor is de marker te gebruiken voor zowel soepele en vloeiende streken als het preciezere lijnwerk. De penseelpunt is zeer veelzijdig, waardoor je gemakkelijk een grote verscheidenheid aan lijnen kan creëren. Door simpelweg te variëren met de hoek en de druk die wordt uitgeoefend op de penseelpunt kan de lijndikte nauwkeurig worden geregeld. De brede beitelpunt is uitstekend voor het creëren van snelle, dynamische lijnen vol beweging en het invullen van grote vlakken.

Deze marker met hoge kwaliteit inkt op alcoholbasis is beschikbaar in meer dan 60 verschillende tinten, van intens levendig tot subtiele pastels. Bovendien is de inkt sneldrogend; dit maakt deze markers ideaal voor het creëren van kleurverloopjes en geeft het je ruimte om te experimenteren met schaduwen en dieptes.

Eigenschappen:

  • Hoge kwaliteit inkt op alcoholbasis
  • Bevat een penseelpunt en een beitelpunt
  • Beschikbaar in meer dan 60 verschillende tinten
  • Door ergonomische vorm liggen de markers comfortabel in de hand
  • Te gebruiken op vele inktbestendige ondergronden als papier, glas, plastic, hout etc.
  • Sneldrogend

Ben jij op zoek naar een comfortabele en betrouwbare marker die je de meest nauwkeurige controle geeft over je lijnen? Bestel dan onze Promarker Brush!


Art. nr.: 0322790060
Merk Winsor & Newton
EAN 884955042533
Kleuren Blauw

Art. nr.: 0322790060
Merk Winsor & Newton
EAN 884955042533
Kleuren Blauw


Vaak samen gekocht