Catalogus:

WINSOR & NEWTON PROMARKERSET BRUSH NEUTRAL TONES 12STUKS+1BLENDER


Art. nr.: 0000322697

€ 35,85
Incl. BTW p/st.
Aantal:


Online op voorraadWINSOR & NEWTON PROMARKERSET BRUSH NEUTRAL TONES 12STUKS+1BLENDER

Fijne alcoholmarkers die uitblinken in prijs/kwaliteitverhouding.

Voor iedere kunstenaar die wél alcoholmarkers wil gebruiken, maar geen hoofdprijs wil betalen. 

Oorspronkelijk geïntroduceerd door letraset, is de promarker een echte pionier. We kennen natuurlijk allemaal de fantastische alcoholmarkers van copic. Deze copicmarkers zijn de crème de la crème op het gebied van stiften voor illustratoren en grafici. Maarja. Goedkoop zijn ze niet, mengen kan slechts beperkt, en wie een volledige set wil kopen kan flink in de buidel tasten.

De promarker was één van de allereerste prijsbewuste alternatieve alcoholmarkers. Hiermee vonden zij zeer gretig aftrek van iedere illustrators en grafici die om wat voor redenen dan ook niet altijd voor de duurste optie wilden gaan.

Nadat het merk letraset de promarker introduceerde, heeft het gerenommeerde kunstenaarsbedrijf Winsor & Newton het product "overgenomen" en verder geperfectioneerd. Zo is het kleurassortiment uitgebreid en komt de promarker is prachtige assortiment-sets. 

De promarker is een prima alternatief voor de alcoholmarkers van duurdere merken. Promarkers brush hebben een penseelvormige en een beitelpunt die helpt om grote oppervlaktes in één keer te vullen. 

Eigenschappen:

  • Prijsgunstige alcoholmarkers.
  • Alcoholmarkers zijn uniek omdat de inkt nivellerend opdroogt en kleuren met elkaar te blenden zijn.
  • Met beitelvormige punt en penseelvormige punt.
  • Verkrijgbaar in maar liefst 173 kleuren!
  • Probeer ook eens met Canson The wall papier. dit papier is extra dik (in tegenstelling tot veel markerpapier), tweezijdig te gebruiken en heeft een vochtafstotende kern waardoor het niet doordrukt. 
  • Bevat koele en warme grijstinten en een blender!
  • Deze set bevat 12 markers met hoge kwaliteit inkt op alcoholbasis in de tinten Warm Grey 1, Warm Grey 2, Warm Grey 3, Warm Grey 4, Warm Grey 5, Cool Grey 1, Cool Grey 2, Cool Grey 3, Cool Grey 4, Cool Grey

Ben jij op zoek naar een hoge kwaliteits alcoholmarker, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Bestel dan deze set promarkers!

 


Art. nr.: 0000322697
Merk Winsor & Newton
EAN 884955070697
Markerset 12+1-delig

Art. nr.: 0000322697
Merk Winsor & Newton
EAN 884955070697
Markerset 12+1-delig


Vaak samen gekocht