Catalogus:

ZIELER PAINT MARKER SET MEDIUM 2,5MM 12 STUKS


Art. nr.: 0000322621

€ 25,21
Incl. BTW p/st.
Aantal:


Online op voorraadZIELER PAINT MARKER SET MEDIUM 2,5MM 12 STUKS

Eindelijk, verfmarkers tegen een prijs die voor iedereen betaalbaar is!

Verfmarkers voor eindeloze toepassingen!

Verfmarkers zijn de laatste jaren steeds populairder geworden! En dat is niet gek. Ze slaan de ideale brug tussen tekenen en schilderen en door de aard van het materiaal is het ontzettend geschikt om details toe te voegen. Ook op oppervlaktes die misschien iets moeilijker te bewerken zijn met verf en kwast, denk bv. aan textiel of porcelein, werken deze stiften ontzettend goed. Ook graffiti artiesten gebruiken deze markers vaak voor hun finishing touch. Net als schilders (denk bv. aan het signeren met je schilderij! Hoe fijn als dat niet met een kwast hoeft) . Deze stiften zijn geschikt voor alle ondergronden (dus ook porcelein, steen, mobielhoesjes, spiegels, glas, onderzetters. You name it!), Vloeien soepel en zijn na droging permanent. Perfect voor iedere creatieveling!

Eigenschappen:

  • Permanent na droging.
  • Op basis van hoge kwaliteitsverf.
  • Inclusief startersguide, voor als je nog wat handvatten kunt gebruiken!
  • Geschikt voor bijna alle ondergronden.
  • Leuk om kado te geven! .
  • Medium punt van 2.5 mm (ook verkrijgbaar met fijne punt).
  • Perfect voor die creatieveling die het liefst alles wat hij/zij heeft wil customizen. Denk hierbij aan laptophoezen, multomappen, telefoonhoesjes, glazen, kleren noem maar op.

Wil jij creativiteit de vrije loop laten? En eindelijk een medium gebruiken dat je op bijna alle ondergronden kunt inzetten? Bestel dan deze leuke set mat verfmarkers!


Art. nr.: 0000322621
Merk Zieler
EAN 0604565287526

Art. nr.: 0000322621
Merk Zieler
EAN 0604565287526


Vaak samen gekocht