Marabu Decor acrylverf

Marabu Decor acrylverf is een universele verf waarmee nat-op-nat en reliëfachtig geschilderd kan worden, zonder te barsten (ook zonder grondverf gebruikt te hebben).
Zeer geschikt voor sjabloneren, servettentechniek en decoupage. Hecht uitstekend op hout, papier, karton, zelfhardende klei, keramiek, glas, kunststof, metaal, steen, piepschuim, rubberplaat, styropor enz.

Marabu Decormatt en Decorlack acrylverf zijn heel goed dekkend, lichtecht en de acrylverf droogt in korte tijd. Na het drogen is de verf -mits goed gehecht- veegvast, weerbestendig, maar niet vaatwasmachine-bestendig. Alle kleuren kunnen onderling gemengd worden. Het penseel dient na gebruik direct met water gereinigd te worden.

50ml Decormatt in 52 kleuren 15ml Decormatt in 52 kleuren 50ml Decorlack in 33 kleuren 15ml Decorlack in 33 kleuren

Klik hier voor de kleurkaart van Marabu Decorlack en Decormatt


Marabu Decorlack en Decormatt acrylverf

Deze gebruiksklare, fijne kunsthars acrylverf op waterbasis bezit een zeer goede dekkracht, is goed lichtecht en droogt snel. Na het drogen is Marabu Decorverf, bij een goede hechting, weersbestendig en veegvast (NB: kan niet in de vaatwasser)!

De pastavormige Marabu Decor acrylverf is uitstekend geschikt voor sjabloneren en voor de servettechniek. Alle kleuren zijn onderling te mengen. Maak u keuze uit de matte (Marabu Decormatt) of de glanzende (Marabu Decorlack). Penseel direct na gebruik met water schoonmaken.

Marabu Decormatt en Decorlack acrylverf zijn verkrijgbaar in 2 inhoudsmaten:
15ml en 50ml.