Catalogus:

ARTOGRAPH SUPER-PRISM


Art. nr.: 0000880481

€ 350,00
€ 269,00
Incl. BTW p/st.
Aantal:


Online op voorraadARTOGRAPH SUPER-PRISM

 Ken je dat? Je hebt tegen je eigen verwachting in de perfecte schets gemaakt. Maar nu moet hij nog op doek uitvergroot worden! En precies zo natekenen. Dat wordt hem niet. Overtrekpapier dan maar? Niet te vinden in de maten van je doek.

Of je gaat eindelijk beginnen aan je eerste muurschildering, maar komt er snel achter dat het toch wel heel moeilijk is om de verhoudingen in de gaten te houden als je er alleen al 3 meter tussen het rechter- en linkeroor zit. Een stapje naar achteren doen om te kijken of alles nog klopt, wordt met zulke gigantische schilderingen ook wel moeilijk.

Of je bent gek op (hyper)realistisch werken, maar kan niet de juiste manieren vinden om je foto's of beelden over te trekken op groter formaat dan A3 (met bv. saralpapier).

Voor al deze problemen biedt de Artograph prism projector een oplossing. De techniek is simpel en als vanouds. Vergelijk het met een diaprojector, alleen nu kun je ieder blad of papier, in alle kleuren die er zijn, "inscannen". De Artograph projecteert een haarscherpe kopie op iedere ondergrond.

De kwaliteit van de Artograph is onevenaarbaar en afbeeldingen zijn haarscherp uit te vergroten tot 20x het originele formaat. Het inscanvlak is 7 inch x 7 inch (wat neerkomt op grofweg 18x18 cm ). De projector bevat twee lampen die samen 500 watt aan helderwit licht produceren. Het inscanvlak is perfect voor vlakke afbeeldingen, maar ook voor bv. dikkere objecten zoals boeken of kranten. Daarnaast bevat de projector een intern koelsysteem om een extra lange levensduur te garanderen. 

Al met al haalt u met deze projector een topkwaliteit machine in huis, waarmee u in een handomdraai uw favoriete afbeeldingen, tekeningen en foto's uitvergroot en kopieert!

 

Eigenschappen

  • Inscanvlak waar afbeeldingen van 17.78 x 17.78 cm ingelegd kunnen worden.
  • Vergroot tot 20x uit.
  • Perfecte helderheid door twee helderwitte lampen met een gezamenlijke lichtopbrengst van 500 watt.
  • Ook geschikt voor het projecteren van niet optimaal vlakke producten zoals boeken en kranten.
  • Met intern koelsysteem voor een extra lange levensduur.
  • Perfect voor iedereen die (hyper)realistisch werkt, die heel groot werkt zoals bv. bij muurschilderingen of voor degenen die hun schetsen graag op een groter formaat willen uitwerken. Art. nr.: 0000880481
Merk Artograph
EAN 88612254561

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Vaak samen gekocht