Catalogus:

COBRA ARTIST WATERVERMENGBARE OLIEVERF TRIAL SET 6X20ML


Art. nr.: 0000470916

€ 30,22
Incl. BTW p/st.
Aantal:


Online op voorraadCOBRA ARTIST WATERVERMENGBARE OLIEVERF TRIAL SET 6X20ML

Topkwaliteit watervermengbare olieverf

Met de hoogste graad lichtechtheid !

Cobra Artist is de toplijn van Royal Talens als het gaat om watervermengbare olieverven. Deze verf wordt uitsluitend met de hoogste kwaliteit pigment gemaakt. De lichtechtheid is getest op de hoogste graad (+++) wat betekent dat deze verf onder museumomstandigheden minimaal 100 jaar onveranderd blijft.

U heeft dus een superieure kwaliteit olieverf, maar zonder dat u verplichte agressieve oplosmiddelen hoeft te gebruiken zoals terpentine of terpentijn. Hoewel deze verf uitstekend te gebruiken is icm. traditionele mediums, olieverf en oplosmiddelen is deze verf ook simpelweg te verdunnen met water. Het schoonmaken van kwasten (of je handen) is op deze manier een fluitje van een cent.

Wateroplosbare olieverf wordt tegenwoordig veel gebruikt en is perfect voor wie voorzichtig wil zijn met agressieve middelen, die veel in het openbaar werkt (bv. kunstacademie), of voor wie simpelweg allergisch is voor traditionele oplosmiddelen.

Verkrijgbaar in 70 prachtige kleuren, waarvan 32 gebaseerd zijn op een enkel puur pigment. Met deze mooie set heeft u alvast een goede basisselectie in huis. Bevat de kleuren:
105 titaanwit
283 permanentgeel licht
315 pyrrolerood
567 permanentroodviolet
504 ultramarijn
619 permanentgroen donker


Eigenschappen:

  • Watervermengbare olieverf van de hoogste kwaliteit
  • Ook te gebruiken icm. gewone olieverf, u hoeft dus niet uw dierbare verzameling weg te doen om te beginnen met watervermengbare olieverf!
  • Watervermengbare olieverf kun je zelfs mengen met traditionele olieverf. Wanneer er max. 30% traditonele olieverf wordt toegevoegd blijft de verf zijn watervermengbare eigenschappen houden.
  • Cobra maakt gebruik van een plantaardige emulgator (hetgeen waardoor je het met water kunt mengen). Andere watervermengbare olieverf is bijvoorbeeld Winsor & Newton Artisan. Hierdoor blijft de Cobra Artist verf mooi soepel en vloeibaar en is deze verf een favoriet van velen.
  • Zeer goed te combineren met de speciale mediums van Cobra.

Wil jij aan de slag met olieverf, maar liever niet met terpentine of agressieve middelen? Bestel dan nu Cobra artist olieverf!

H411.


Art. nr.: 0000470916
Merk Cobra
EAN 8712079329280
Hoeveelheid Set à 6 stuks
Inhoud 20ML
Kleuren Assortiment
Kwaliteit Kunstenaarskwaliteit

Art. nr.: 0000470916
Merk Cobra
EAN 8712079329280
Hoeveelheid Set à 6 stuks
Inhoud 20ML
Kleuren Assortiment
Kwaliteit Kunstenaarskwaliteit


Vaak samen gekocht