Catalogus:

DA VINCI COLINEO 5822 AQUARELPENSEEL 4 PLAT


Art. nr.: 0000334194

€ 6,96
Incl. BTW p/st.
Aantal:


Online op voorraadDA VINCI COLINEO 5822 AQUARELPENSEEL 4 PLAT

Perfect aquarelpenseel met kunststof haren, die de haren van de rode marter nabootst. 

Da Vinci Colineo aquarelpenselen zijn een veganistisch alternatief voor Siberisch Kolinsky rood marterhaar.

Veel aquarellisten waarderen de bijzondere eigenschappen van penselen van natuurlijk haar. In de afgelopen jaren is dit kostbare natuurlijke materiaal zeldzaam geworden.

Bovendien willen veel kunstenaars tegenwoordig geen natuurlijk haar meer gebruiken vanwege het klimaat en dierenwelzijn. Daarom heeft da Vinci de Colineo serie ontwikkeld, die de eigenschappen van de Siberische Kolinsky rode marterborstels bijna volledig nabootst. Deze natuurlijke haren worden uit de staart van de Siberische roodmarter gehaald omdat ze lang en zacht zijn en extreem veel water absorberen. Dat is prettig, want op die manier kun je éénvoudig heel veel water overbrengen op je papier en makkelijk wassingen maken.

Handig, maarja, niet helemaal meer van deze tijd. Gelukkig is er veel research en development gestopt in het creëeren van het perfecte alternatief! 

Een combinatie van zorgvuldig geselecteerde verschillende lengtes rechte en golvende synthetische vezels creëert een borstel met unieke kleurabsorptie, elasticiteit en een natuurlijke punt. Het in de borstel opgeslagen water komt zeer regelmatig vrij, wat lang en nauwkeurig werken mogelijk maakt. De penselen zijn zeer veelzijdig en geschikt voor elke aquareltechniek. Het assortiment van het kwaliteitsmerk Da Vinci omvat waaierborstels, sleepborstels, zwaardborstels en natuurlijk ronde en platte aquarelpenselen.

Eigenschappen:

  • Da Vinci COLINEO aquarelpenseel plat nr. 4
  • Hoogwaardig synthetisch haar, gebaseerd op traditionele Kolinsky rode marter penselen.
  • Vegan en diervriendelijk
  • Unieke elasticiteit, en kleurabsorptie.

Ben jij op zoek naar al het goede van een roodmarter penseel, zonder dat er een dier bij aan te pas is gekomen? Bestel dan de penselen uit de Colineo serie! 


Art. nr.: 0000334194
Merk da Vinci
EAN 4017505219055
Maat Nr. 4
Geschikt voor Aquarelverf
Haarsoort Filament
Soort Plat

Art. nr.: 0000334194
Merk da Vinci
EAN 4017505219055
Maat Nr. 4
Geschikt voor Aquarelverf
Haarsoort Filament
Soort Plat


Vaak samen gekocht