Catalogus:

DERWENT INKTENSE POTLOOD 0330 PERSIAN RED


Art. nr.: 0310325507

€ 2,49
Incl. BTW p/st.
Aantal:


Online op voorraadDERWENT INKTENSE POTLOOD 0330 PERSIAN RED

Inktpotloden, die dienen als perfecte aanvulling op aquarelpotloden door de extreem intense en heldere kleuren, en watervaste droging.

Perfect voor onderschilderingen, voor iedereen die in veel lagen werkt, of die graag werkt met prachtige heldere en intense kleuren!

Derwent Inktense potloden zijn een uniek en revolutionair product, vergelijkbaar met aquarelpotloden, maar met een cruciaal verschil. In plaats van een kern van droge aquarel, bevatten ze een kern van droge inkt die kan worden gereactiveerd met water. Deze techniek zorgt voor extreem heldere en verzadigde kleuren, die met geen ander product te vergelijken zijn. Na het kleuren kan het oppervlak zeer gemakkelijk worden gereactiveerd zonder ongewenste "potloodstructuur" die achterblijft. Een ander groot verschil is dat de inkt permanent opdroogt, waardoor je meerdere lagen kunt aanbrengen zonder dat de helderheid van de kleuren wordt aangetast. Hierdoor zijn deze potloden een perfect alternatief of aanvulling op aquarel(potloden). De inktense-collectie bevat unieke kleuren die je niet met aquarel kunt bereiken vanwege de helderheid en intense kleurverzadiging, en zijn bovendien uitstekend geschikt voor onderschilderingen.

Eigenschappen:

  • Unieke en revolutionaire droge inktkern.
  • Extreem heldere en verzadigde kleuren.
  • Eenvoudig te reactiveren met water.
  • Geen ongewenste "potloodstructuur".
  • Permanent na drogen.
  • Ideaal voor meerdere lagen zonder kleurvervaging.

Verleg je artistieke grenzen vandaag nog met de Derwent Inktense potloden!


Art. nr.: 0310325507
Merk Derwent
EAN 5028252634410
Kleuren Rood

Art. nr.: 0310325507
Merk Derwent
EAN 5028252634410
Kleuren Rood


Vaak samen gekocht