Catalogus:

FABER-CASTELL PITT ARTIST PEN DUO MARKER 167 PERMANENT OLIJF GROEN PER STUK


Art. nr.: 0322156167

€ 3,99
Incl. BTW p/st.
Aantal:


Online op voorraadFABER-CASTELL PITT ARTIST PEN DUO MARKER 167 PERMANENT OLIJF GROEN PER STUK

Dual marker met zowel een finelinerkant als een (brush)markerkant, op basis van unieke lichtechte inkt.

Brushmarker en fineliner in één, met unieke lichtechte inkt!

De Faber Castell Pitt artist markers zijn al jaren een succesvol product. Deze markers zijn uniek in hun soort. Dit heeft vooral te maken met de speciale inkt. Deze markers zijn namelijk op basis van gepigmenteerde Oost-Indische inkt. Dit is een inkt op waterbasis. Het is echter geen aquarelinkt, en t.o.v. andere markers) op waterbasis hebben ze een hogere lichtechtheid.

T.o.v. alcoholmarkers (zoals bv. de bekende copics) hebben ze als grote voordeel dat ze niet door het papier bloeden. Je kunt ze dus prima gebruiken in een schets- of kleurboek. Meer weten over het verschil tussen alcoholmarkers en deze markers? Lees dan vooral eens deze blog. Deze dual markers zijn een combinatie van een fineliner en een brush marker. De ene kant bevat een brush-nib, terwijl de andere kant een fine-liner punt bevat. Als je altijd al op zoek bent geweest naar gekleurde lichtechte fineliners, kun je ook eindelijk je hart ophalen. De meeste gekleurde fineliners die op de markt zijn, zijn namelijk niet lichtecht (ze zijn immers vaak bedoeld voor kantoorwerk), of het kleurenassortiment is vrij beperkt, terwijl je fantastische tekeningen kunt maken met gekleurde fineliners.

Met deze markers haal je dus een uniek product in huis, met als extra bonus dat ze op twee manieren te gebuiken zijn!

Eigenschappen:  

  • Van het gerenommeerde merk Faber Castell.
  • Met brush nib en fineliner nib.
  • Zowel te gebruiken als marker alswel fineliner.
  • Unieke gepigmenteerde Oost-indische inkt met hoge lichtechtheid, wat bijzonder is voor markers en gekleurde fineliners!
  • Beschikbaar in uitgebreid kleurenassortiment.
  • De inkt is redelijk watervast na droging, maar nog wel enigszins te reactiveren (geschikt voor hele lichte wassingen dus). 

Ben jij op zoek naar hele fijne en lichtechte markers of fineliners? Bestel dan nu deze unieke Faber Castell Dual Markers! 


Art. nr.: 0322156167
Merk Faber Castell
EAN 4005401621676
Kleuren Groen
Puntdikte Fine
Puntdikte Brush
Schrijfdikte 0,8 mm

Art. nr.: 0322156167
Merk Faber Castell
EAN 4005401621676
Kleuren Groen
Puntdikte Fine
Puntdikte Brush
Schrijfdikte 0,8 mm


Vaak samen gekocht