Catalogus:

FIGUERAS ROL OLIEVERFPAPIER 1,40X10MTR 290GRAM


Art. nr.: 0000101021

€ 111,90
Incl. BTW p/st.
Aantal:


VoorradigFIGUERAS ROL OLIEVERFPAPIER 1,40X10MTR 290GRAM

Blokken met papier dat de structuur en werkwijze van canvas nabootst.

De beste manier om te oefenen met schilderen op linnen, zonder er een doek voor op te offeren!

Schilderen op canvas kan enigszins intimiderend zijn. Op het moment dat je een duur doek hebt gekocht/laten maken wil je natuurlijk zeker zijn van een goed resultaat. Daarom is het goed om eerst een goede schets te maken of te experimenteren. Dit papier is het papier dat het gevoel en de werkwijze van canvas het dichtst benaderd, zonder de hoge kosten.

Een bijkomend voordeel is dat het zeer goed te vervoeren is. U kunt de tekenpad zo in uw tas stoppen, of het papier oprollen en per koken vervoeren.

Dit doek, is in tegenstelling tot andere canvasachtige papieren, speciaal geprepareerd om te gebruiken met olieverf. Door de speciale coating wordt de verf gelijkmatig geabsorbeerd en hoef je je geen zorgen te maken om primers, beschadigd papier, of het gebruik van oplosmiddelen.

Het papier is van goede kwaliteit en zuurvrij waardoor het goed verouderingsbestendig is. Een must-have voor iedereen die veel verft. Verkrijgbaar per rol, per blok dat eenzijdig gelijmd is, of per blok dat vierzijdig gelijmd is (zodat uw papier ten allen tijden strak blijft).

Eigenschappen:

  • Formaat: 1,4 x10 mtr
  • 290 gram
  • Canvasachtige structuur
  • Per rol geleverd
  • Ideaal om mee te oefenen en te experimenteren
  • Ook leuk voor de beginnende schilder!
  • Zuurvrij, dus verouderingsbestendig

Wil jij een prijsgunstige oplossing om te oefenen met schilderen? Of ben je vooral opzoek naar een drager die makkelijk te vervoeren is? Wellicht vind je papier simpelweg fijner werken dan een canvas doek. In dat geval is dit het perfecte papier om uit te proberen.Art. nr.: 0000101021
Merk Canson
EAN 3148958521035
Papierformaat 140 x 1000 cm
Kleuren Wit
Oppervlakte Grof / Torchon
Soort bedrukking Linnenstructuur
Hoeveelheid Rol
Gewicht 290GR

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.