Catalogus:

OLD HOLLAND CLASSIC OLIEVERF SCHEVENINGEN 10X40ML LANDSCAPE


Art. nr.: 0000401719

€ 116,73
Incl. BTW p/st.
Aantal:


Online op voorraadOLD HOLLAND CLASSIC OLIEVERF SCHEVENINGEN 10X40ML LANDSCAPE

De allerbeste kwaliteit olieverf die er te verkrijgen is

Met ongekende hoeveelheden pigment en zo min mogelijk bind- en vulmiddelen!

De Old Holland olieverf is een unieke verf. Volgens vele schilders is dit de beste verf die er te verkrijgen is. Dit heeft er mee te maken dat er bij het productieproces van Old Holland zo min mogelijk vul- en bindmiddelen gebruikt worden en dit vervangen kan worden door grote hoeveelheden pure pigmenten. Hierdoor is deze verf vele malen sterker geconcentreerd dan de olieverf van andere merken.

Naast het feit dat Old Holland vaak sterker gepigmenteerd is, zijn de pigmenten zelf ook van extreem hoge kwaliteit. U bent absoluut verzekerd van het feit dat deze verf de tand des tijds zal doorstaan. De producent Old Holland bestaat al sinds 1644 en is sindsdien een favoriet van vele grote meesters (denk aan Rembrandt en Vermeer!).

Omdat de verf zo’n unieke samenstelling heeft wordt iedere tube met de hand gevuld. Hierna wordt er een sticker met een handgeschilderd kleurmonster aangebracht. U kunt dus een perfecte inschatting maken van hoe de verf uitpakt op doek of papier.

OId Holland olieverf behoort tot de duurdere soorten olieverf, maar is absoluut de moeite waard voor iedereen die een unieke schilderervaring wilt en wil ervaren hoe het is om met het beste van het beste te werken!

Eigenschappen:

  • Wordt beschouwd als de beste olieverf die verkrijgbaar is
  • De favoriet van de grote meesters zoals Rembrandt en Vermeer!
  • Handgeschilderd kleuretiket, u bent dus verzekerd van de juiste kleur.
  • Maakt geen gebruik van binders en vulmiddelen als krijt-, aluminium hydrate poeder, wax of sulfaten. Er is dus meer ruimte voor pigment!
  • Op basis van koudgeperste lijnzaadolie
  • Extra duurzame tubes die langer dan 15 jaar meekunnen!
  • Verkrijgbaar in 168 prachtige kleuren!
  • Speciaal samengesteld kleurenpalet voor het schilderen van landschappen
  • Inhoud: A2 Zinc White, B106 Brilliant Yellow, B10 Scheveningen Yellow Lemon, B22 Scheveningen Red Light, C193 Old Holland Bright Violet, A244 Ultramarine Blue Deep, B253 King’s Blue Deep, B271 Permanent Blue Deep, A54 Yellow Ochre Deep, A72 Van Dyck Brown (Cassel) Extra
Wil jij weten hoe het voelt om met de allerhoogste kwaliteit olieverf te schilderen die beschikbaar is? Wil je in de voetsporen treden van de grote meesters zoals Rembrandt en Vermeer? Twijfel dan niet en bestel de olieverf van Old Holland.

Waarschuwing: H410-EUH066


Art. nr.: 0000401719
Merk Old Holland
EAN 8715046150146
Inhoud 40ML
Hoeveelheid Set à 10 stuks

Art. nr.: 0000401719
Merk Old Holland
EAN 8715046150146
Inhoud 40ML
Hoeveelheid Set à 10 stuks


Vergelijkbare producten


Vaak samen gekocht


Aanbevolen artikelen