Catalogus:

REMBRANDT AQUAREL 1/2 NAPJE S1 748 DAVY'S GRIJS


Art. nr.: 0472010748

€ 5,03
€ 3,77
Incl. BTW p/st.
Aantal:


Online op voorraadREMBRANDT AQUAREL 1/2 NAPJE S1 748 DAVY'S GRIJS

Vernieuwde formule voor een nog betere kwaliteit aquarelverf van Talens!

In een prachtig assortiment aan unieke kleuren van een ongeëvenaarde kwaliteit!

Rembrandt is bij vele kunstenaars al bekend vanwege de superieure kwaliteit olieverf en soft pastels van Nederlandse komaf. Fabrikant Royal Talens is dan ook één van de meest gerespecteerde producenten in de kunstwereld. Vanaf nu verkopen wij ook hun topkwaliteit aquarelverf.

Rembrandt onderscheidt zich door een perfecte prijs/kwaliteitsverhouding en heeft onlangs zijn assortiment uitgebreid met 46 prachtige kleuren. Een groot aantal hiervan bestaat uit kleuren met unieke effecten. Zo is er de dusk collectie die bestaat uit een mengeling van zwart granulerend verf met een transparante onderlaag in een andere kleur. Ook is er de kameleon collectie voor een holografisch effect, en bevatten de interference kleuren een parelmoereffect. Naast al deze pracht en praal biedt Rembrandt natuurlijk ook een grote collectie aan solide basiskleuren waarvan de meeste samengesteld zijn op basis van slechts 1 pigment. Hierdoor heb je als kunstenaar een uitmuntende controle over de kleuren en blijft de helderheid gewaarborgd bij het mengen.

Eigenschappen:

  • Prachtige kwaliteit waterverf
  • Onlangs uitgebreid assortiment aan kleuren, met onder andere parelmoerkleuren (interference), kameleon kleuren (holografisch), en metallic kleuren.
  • Gemaakt van de puurste arabische gom die zorgt voor een perfecte vermenging met water
  • Uitstekend geschikt voor mengen omdat de meeste kleuren zijn opgebouwd uit een enkel pigment!
  • Staan bekend om hun heldere kleuren.

Wil jij je aquarelcollectie uitbreiden met de vernieuwde aquarelverf van rembrandt? Of wil je 1 van de unieke kleuren uitproberen? Twijfel niet en bestel dit mooie product!


Art. nr.: 0472010748
Merk Rembrandt
EAN 8712079439316
Kleuren Grijs
Inhoud Halve nap
Serie 1

Art. nr.: 0472010748
Merk Rembrandt
EAN 8712079439316
Kleuren Grijs
Inhoud Halve nap
Serie 1


Vaak samen gekocht