Catalogus:

SCHMINCKE LIQUID CHARCOAL 35 ML PEACH STONE BLACK- OP=OP


Art. nr.: 0000319026

€ 22,50
Incl. BTW p/st.
Aantal:


Online op voorraadSCHMINCKE LIQUID CHARCOAL 35 ML PEACH STONE BLACK- OP=OP

Unieke substantie die uitstekend is als ondergrond voor schilderingen, maar ook op zichzelf prachtige resultaten oplevert!

Houtskool in vloeibare vorm, de unieke uitstraling zonder de nadelen!

Schmincke komt nu met een heel bijzonder product. Namelijk houtskool in vloeibare vorm. Het is zoals de naam verraadt gemaakt met gebrande fruitpitten. Daarnaast wordt, net als bij waterverf, Arabische gom als binder gebruikt. 

Wat het voordeel hiervan is? Vloeibare houtskool is een fantastische vervanger voor gewoon houtskool, bij het maken van een ondertekening of schets op doek voor olieverfschilderijen. Het geeft minder af en vermengt zich niet met de verf (iets wat houtkoolpoeder nog wel eens doet). 

Maar ook als product op zichzelf is deze vloeibare houtskool prachtig. Het heeft de authentieke uitstraling van houtskool, maar gedraagt zich, vooral verdund met water, meer als een waterverf. De houtskool is te vegen, maar minder dan traditionele houtskool. In plaats daarvan kunnen vele toongradaties bewerktstelligd worden door vermenging met water,

Eigenschappen:

  • Houtskool zonder vieze handel, tafel en doekjes!
  • Uniek product van Schmincke
  • Perfect als ondergrond van schilderingen
  • Verkrijgbaar in verschillende soorten zwart met verschillende ondertonen
  • Peach Stone Black is een zwart met een neutrale ondertoon.
  • Gedraagt zich vergelijkbaar als waterverf, kan ook "gelift" worden. 

Wil jij eens iets nieuws proberen? En ben je gek op de uitstraling van houtskool of zoek je het perfecte materiaal voor je onderschilderingen? Probeer dan de vloeibare houtskool van Schmincke! 


Art. nr.: 0000319026
Merk Schmincke
EAN 4012380226785

Art. nr.: 0000319026
Merk Schmincke
EAN 4012380226785


Vaak samen gekocht