Catalogus:

SCHMINCKE NORMA BLUE 35ML S1 514 SAP GREEN


Art. nr.: 0470923514

€ 8,33
Incl. BTW p/st.
Aantal:


Online op voorraadSCHMINCKE NORMA BLUE 35ML S1 514 SAP GREEN

NORMA Blue is een revolutionaire, milieubewuste en veganistische olieverf die je kunt gebruiken met water, en waarbij toxische verdunningsmiddelen niet nodig zijn!

Ontdek de rijke, levendige kleuren van NORMA Blue en ervaar een nieuwe manier van schilderen die zowel respectvol is voor het milieu als voor jouw gezondheid.

Met NORMA Blue, krijg je de kans om te schilderen met 48 heldere kleuren van hoge kwaliteit, inclusief speciale transparante kleuren en klassiek goud. Schmincke heeft een absolute topreputatie als het aankomt op schildersmaterialen. Deze watervermengbare olieverf is speciaal ontwikkeld met het oog op milieubewustzijn, en bevat uitsluitend hoogwaardige ingrediënten die ook nog eens veganistisch zijn. Er wordt geen gebruik gemaakt van kobalt, cadmium of zinkoxide pigmenten.

Deze olieverf heeft weinig geur, en doordat je geen terpentine of terpentijn hoeft te gebruiken is deze verf ook ideaal voor binnenshuis schilderen. Omdat ze geen conserveermiddelen bevatten zijn ze ook uitstekend geschikt voor mensen met allergieën.

NORMA Blue is verder gelijkwaardig aan de reguliere Schmincke NORMA welke een uitmuntende reputatie heeft en al jarenlang wordt gebruikt door vele professionele kunstenaars. Ze hebben een boterachtige pasta-consistentie, en laten een mooie penseelstreek zien. Ze zijn zeer gepigmenteerd en hebben een hoge lichtechtheid. Bovendien hebben ze een goede waterabsorptie en vergelen ze niet. Ze zijn te gebruiken met de speciale Schmincke Norma Blue mediums. Ook geschikt voor traditionele olieverfmediums, al zal dit invloed hebben op de watervermengbaarheid.

Eigenschappen:

  • 48 kleuren, inclusief speciale transparante kleuren en klassiek goud
  • Watermengbaar: kan met water worden geschilderd en schoongemaakt
  • Veganistisch en milieuvriendelijk
  • Laag in geur, ideaal voor binnenshuis schilderen
  • Allergievriendelijk: geen conserveermiddelen
  • Hoge pigmentatie en hoge lichtechtheid
  • Boterachtige consistentie met kenmerkend penseelspoor
  • Goede waterabsorptie en geen vergeling
  • Kan worden gecombineerd en gemengd met alle klassieke olieverven

Probeer NORMA Blue vandaag nog uit en ervaar een nieuwe manier van schilderen die zowel je creativiteit als het milieu respecteert!


Art. nr.: 0470923514
Merk Schmincke
EAN 4012380243737
Inhoud 35ML
Kleuren Groen

Art. nr.: 0470923514
Merk Schmincke
EAN 4012380243737
Inhoud 35ML
Kleuren Groen


Vaak samen gekocht