UNI-POSCA EXTRA LARGE ROZE PC17KRE

Art. nr.: 322081007

Uni-Posca

Verpakking: <h2>De POSCA PC-17K</h2> Deze marker met extra brede punt is handig:<br /> - Voor artiesten om foutloze achtergronden op doeken van groot formaat of eender welk ander groot materiaal te schilderen, live grote gemeenschappelijk werken, afkomstig van de Street art te maken.<br /> - Voor professionals zoals handwerkers, winkeliers, die hem gebruiken om hun displays te versieren.<br /> - Voor liefhebbers van home deco om een ruimte, meubel, stoffen, omvangrijke voorwerpen... een nieuwe look te geven.

Besteleenheid: 1

Vergelijk

€ 11,54 /Stuk

Voorradig
  • ( Max 60 karakters )

Product details

Product omschrijving

UNI-POSCA EXTRA LARGE ROZE PC17KRE

Met de Posca reeks heeft Uni-ball een unieke reeks paint markers (verfmarkers) op de markt gebracht. De PC-17K reeks zijn zeer brede verf markers met een breedte van maximaal 15mm en een punt in beitelvorm.

De pigment-houdende inkt is op waterbasis en is reukloos in gebruik. Toepasbaar op papier, plastic, glas, textiel, hout, steen, porcelein enzovoorts. Leverbaar in 10 verschillende kleuren


De POSCA PC-17K

Deze marker met extra brede punt is handig:
- Voor artiesten om foutloze achtergronden op doeken van groot formaat of eender welk ander groot materiaal te schilderen, live grote gemeenschappelijk werken, afkomstig van de Street art te maken.
- Voor professionals zoals handwerkers, winkeliers, die hem gebruiken om hun displays te versieren.
- Voor liefhebbers van home deco om een ruimte, meubel, stoffen, omvangrijke voorwerpen... een nieuwe look te geven.

Specificaties

Art. nr.: 322081007
Merk Uni-Posca
EAN 4902778364208
Puntdikte Extra Large
Schrijfdikte 15MM
Kleuren Roze