Catalogus:

WILTEX TEXTIELVERSTERKER/TEXTIELFIXEER 5000ML


Art. nr.: 0000468218

€ 86,39
Incl. BTW p/st.
Aantal:


Online op voorraadWILTEX TEXTIELVERSTERKER/TEXTIELFIXEER 5000ML

Wiltex Textielfixatiemiddel (Textielversterker) is perfect voor het fixeren en versterken van textiel, voor het verlijmen van papier, hout, steen, etc. (geen metaal en kunststof) en kan als blanke lak gebruikt worden ter bescherming van hout, gips, etc. Wiltex is verdunbaar met water, droogt transparant op, lost dan niet meer op in water en is geschikt voor buitengebruik. Het kan worden gekleurd met watergebaseerde pigmenten en is na droging goed overschilderbaar met acrylverf.

Geef uw projecten een duurzame en veelzijdige afwerking met Wiltex Textielfixatiemiddel!

Eigenschappen:

  • Verdunbaar met water.
  • Te gebruiken om textiel te verharden.
  • Ook geschikt voor het verlijmen van papier, hout steen, etc.
  • Droogt transparant op en lost niet meer op in water.
  • Geschikt voor buitengebruik.
  • Kan worden gekleurd met watergebaseerde pigmenten.
  • Goed overschilderbaar met acrylverf na droging.

Gebruiksaanwijzing:
Dompel de textielstukken meerdere keren onder in het Wiltex Fixeermiddel en laat het overtollige materiaal afdruipen of wring de textielstukken licht uit. Probeer de vorming van luchtbellen zoveel mogelijk te voorkomen. Als er toch te veel luchtbellen op het kledingstuk zijn, kunnen deze door kort te föhnen worden verwijderd voordat ze drogen.
Voor binnengebruik biedt dit na droging en uitharding vaak voldoende sterkte. Voor regenbestendigheid wordt aanbevolen om na het drogen van deze eerste laag met een kwast een tweede, eventueel een derde laag aan te brengen, zodat alle textielvezels goed "verpakt" worden.
Na het drogen begint de uitharding. Bij kamertemperatuur wordt het product na één dag al hard. Voor een goede waterdichtheid is echter een iets langere uithardingstijd nodig. U kunt het proces versnellen door de temperatuur iets te verhogen.

 

 


Art. nr.: 0000468218
Merk Wilsor
EAN 468218
Inhoud 5LTR

Art. nr.: 0000468218
Merk Wilsor
EAN 468218
Inhoud 5LTR