Catalogus:

ZIELER WORKSTATION A2


Art. nr.: 0000621701

€ 33,95
€ 30,56
Incl. BTW p/st.
Aantal:


Online op voorraadZIELER WORKSTATION A2

Handige workstation met goede prijs/kwaliteitverhouding.

Handzame tekentafel, voor het beste werkproces!

Een workstation biedt de voordelen van een ezel, maar is tevens geschikt voor (fanatieke) tekenaars. Wat die voordelen zijn? Wanneer je een papier plat op tafel legt verandert je kijkhoek t.o.v. hoe je normaal naar een tekening kijkt. Zoals we allemaal weten heeft het perspectief invloed op verhoudingen en verkortingen. Om zo nauwkeurig mogelijk te werken is het dus aan te raden om je werk, tijdens het proces al zo veel mogelijk rechtopstaand te houden. Ten slotte eindigt je werk dalijk ook rechtopstaand aan de muur of in een lijst!

Daarnaast zul je merken dat je ook steeds makkelijker vloeiende bewegingen kunt maken als je afleert om je polsen en arm "vast" te leggen op tafel. Een workstation of ezel is dus een goede stap om het beste uit jouw tekenkunsten te halen. Een workstation verschilt van een ezel omdat het een massief achterpaneel heeft. Dit is vooral handig als je veel op papier werkt ivm. Doek, omdat het paneel dan stevigheid biedt die je normaal gesproken hebt van je canvas.

Zieler staat bekend om zijn uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Het A2 formaat biedt genoeg ruimte om je creatieve talenten te uiten op een groot werkoppervlakte!

Eigenschappen:

  • Van glad duurzaam beukenhout.
  • In 5 standen te zetten.
  • 62 x 44 x 7 cm.
  • Weegt circa 2.5 kilo.
  • Perfect om nog beter te tekenen of te schilderen.
  • Van het merk Zieler dat bekend staat om goede prijs/kwaliteitverhouding.

Ben jij op zoek naar een workstation van uitstekende kwaliteit? Koop dan deze workstation van Zieler!Art. nr.: 0000621701
Merk Zieler
EAN 604565115669

Vaak samen gekocht